Χαρίσης - Κίτσιου... με τα φρένα σπασμένα!

Από paok24.com: Με το καλύτερο τρόπο έχει αρχίσει η νέα σεζόν για τους δυο δανεικούς ποδοσφαιριστές του #PAOK #PAOK24
Πηγή: paok24.com
Χαρίσης - Κίτσιου... με τα φρένα σπασμένα!

Χαρίσης - Κίτσιου... με τα φρένα σπασμένα!

Η Σιντ Τρούιντεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την κούρσα του πρωταθλήματος, με τους Χαρίση - Κίτσιου να αποτελούν με το "καλημέρα" βασικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή τους.
Πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για το Χορστ της Ολλανδίας και την καθιερωμένη καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, οι "ασπρόμαυροι" αποφάσισαν να παραχωρήσουν στην Σιντ Τρούιντεν τους Χάρη Χαρίση και Στέλιο Κίτσιου με την μορφή δανεισμού, σε ένα πρώτο... ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Μάλιστα, στη σχετική συμφωνία των δυο ομάδων, υπάρχει και οψιόν αγοράς στο 1,5 εκατ. ευρώ για τον Χαρίση, και στο 1,2 εκατ. ευρώ για τον Κίτσιου. Αξίζει δε να σημειωθεί πως και για τους δύο, σε περίπτωση πώλησής τους, έχει μπει ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Οι δυο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ενσωματώθηκαν άμεσα στην ομάδα του Βελγίου και φώναξαν "παρών" από την πρεμιέρα κιόλας του πρωταθλήματος.

Μετά από πέντε αγωνιστικές, ο Κίτσιου είναι βασικός και αναντικατάστατος για την Σιντ Τρούιντεν, μετρώντας γεμάτα 90λεπτα ενώ ο Έλληνας συμπαίκτης του, τέσσερις συμμετοχές, τρία γεμάτα 90λεπτα, δυο ασίστ, ενώ σε κάθε παιχνίδι μοιάζει να... φλερτάρει με το γκολ.

Μέχρι στιγμής, η Σιντ Τρούιντεν έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα, ισοβαθμεί με την Μπριζ στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (σ.σ. έχει ένα ματς λιγότερο) και πραγματοποιεί ένα... ονειρικό ξεκίνημα, με τους δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να έχουν βρει και το χώρο και το χρόνο καθώς και τον ρόλο που έψαχναν.

Διαβάστε ακόμη...