Ρώτησε για ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο!

Από inpaok.com: Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο INPAOK (δείτε εδώ), ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ζητήσεις με τον Βραζιλιάνο μέσο, Mαουρίσιο. Ο ποδοσφαιριστής που συζητάει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για συμβόλαιο τριετούς διαρκείας με απολαβές ύψους 1,5 εκ. τον χρόνο, όπως είναι φυσικά εξετάζει και άλλες προτάσεις εκτός αυτής των Κυπελλούχων Ελλάδας.
Πηγή: inpaok.com
Ρώτησε για ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο!

Ωστόσο, πρόσφατα ο 28χρονος ρώτησε να μάθει διάφορες πληροφορίες για τον Δικέφαλο. Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα είχε σχετική συζήτηση με τον συμπάικτη του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο διεθνής Ρώσος τερματοφύλακας, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League με την φανέλα της Ξάνθης, μίλησε με τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ, για την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλου του στην Τούμπα, τον χαρακτήρισε ως μία από τις μεγαλύτερες ομάδας στην Ελλάδα -ίσως την πιο οργανωμένη- και ως ιδανικό προορισμό για να συνεχίσει ο Βραζιλιάνος την καριέρα του.

Όπως γίνεται καταονητό, η επιλογή είναι η αποκλειστικά προσωπική υπόθεση του ίδιου του Μαουρσίο και το αργότερο μέχρι την Τρίτη (29/8) αναμένεται να έχει πάρει την οριστική του απόφαση, σχετικά με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη...