Το ΠΑΟΚ-ΑΟΚ Κέρκυρα ζωντανά από το PAOK TV

Το PAOK TV σας φέρνει στην Τούμπα για όλη τη σεζόν 2017-18. Η νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Super League μέσω internet σε όλο τον κόσμο
Πηγή: paokfc.gr
Το ΠΑΟΚ-ΑΟΚ Κέρκυρα ζωντανά από το PAOK TV

Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟΚ Κέρκυρα για τη δεύτερη αγωνιστική (27.08, 19:15). Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά και σε Full

HD τις προσπάθειες των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου. Εύκολα, απλά, με τιμή γνωριμίας € 1,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΟΚ Κέρκυρα θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στις γραμμές εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 και +30 2310958325 (Κυριακή από τις 11:00 μέχρι την λήξη του αγώνα) .

Διαβάστε ακόμη...