Το... παράθυρο για ΠΑΟΚ και Μαουρίτσιο

Από gazzetta.gr: «Δευτέρα ή Τρίτη υπογράφουμε» υποστηρίζει ξεκάθαρα σήμερα ο Πιερ Φερναντέζ, εκπρόσωπος του Χοσέ Μαουρίτσιο, αφήνοντας ανοικτό παράθυρο και για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Το... παράθυρο για ΠΑΟΚ και Μαουρίτσιο

Ο «Δικέφαλος» έχει βάλει στο στόχαστρο του, εδώ και καιρό, τον Βραζιλιάνο μέσο και οι σημερινές τοποθετήσεις του ατζέντη του δείχνουν πως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στη νέα του ομάδα. Κι αυτή δε θα είναι ούτε η Ντιναμό Μόσχας, ούτε η Αλ Αχλί.

«Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί», τόνισε κατηγορηματικά ο Πιέρ Φερναντέζ προσθέτοντας ότι «τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα».

Ποια θα είναι αυτή η ομάδα; Ο ελεύθερος, από την στιγμή που έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τη Ζενίτ, Μαουρίτσιο έχει τέσσερις προτάσεις στα χέρια του. Η μία είναι του ΠΑΟΚ, όπως έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr, που έχει επιστρέψει στη μάχη για την απόκτησή του παλεύοντας παράλληλα να ρίξει σε προσιτά νούμερα το κασέ του.

"Εχουμε τέσσερις προτάσεις στα χέρια μας από διαφορετικές ομάδες και μπορώ να πω με 100% βεβαιότητα και σιγουριά πως τη Δευτέρα ή την Τρίτη ο Χοσέ θα έχει υπογράψει με τη νέα ομάδα», δήλωσε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου.

Να θυμίσουμε ότι για το Μαουρίτσιο έχουν δείξει ενδιαφέρον και έχουν συζητήσει μαζί του, ομάδες όπως η Βαλένθια, η Αντερλεχτ και η Χοφενχάιμ, με τον ίδιο να έχει απορρίψει την προοπτική στα 28 του χρόνια να πάει να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε ακόμη...