« Αυτό που έγινε χθες, ήταν ένα θαύμα»

Από arenafm.gr: Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ένας από τους πρωταγωνιστές της πρόκρισης της Έστερσουντ,
Πηγή: arenafm.gr
« Αυτό που έγινε χθες, ήταν ένα θαύμα»

μίλησε στον Arena FM 89,4 για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, ποιο ήταν το κλειδί και ήρθε η πρόκριση ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για τον φίλο του και συμπαίκτη του, Ευθύμη Κουλούρη.

Για την χθεσινή πρόκριση, ανέφερε: « Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά το πιστέψαμε από την αρχή και τα δώσαμε όλα ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν διαφορετική ομάδα από το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα και ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε και πετύχαμε το πρώτο γκολ. Μετά το πρώτο γκολ το πιστέψαμε ακόμα περισσότερο και πήραμε την πρόκριση».

Για το τι είπαν στο ημίχρονο, δήλωσε: « Στο ημίχρονο είπαμε πως δεν υπάρχει πανικός. Το παιχνίδι ήταν ακόμα 0-0 και αν βάλουμε το πρώτο γκολ θα πάρουμε την πρόκριση. Μετά ήρθε το γκολ και έγιναν, όπως έγιναν. Οι αλλαγές πάντα μετράνε και εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην άμυνα και κρατήσαμε το μηδέν. Θεωρώ πως αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας. Διορθώσαμε όλα αυτά που κάναμε στην Τούμπα».

Για τον γύρω του θριάμβου: « Ναι, ήμουν πολύ χαρούμενος. Ήρθαν κάτι φίλοι από Στοκχόλμη και μου την έδωσαν. Ήταν μία ωραία βραδιά».

Για το τι έγινε μετά τον αγώνα: «Αυτό που έγινε χθες ήτανε ένα θαύμα. Ότι περάσαμε στους ομίλους είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι».

Αν μίλησε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, είπε: « Πριν το παιχνίδι μίλησα με τον Κουλούρη. Ήταν ο μόνος που γνώριζα και του εύχομαι να βάλει 30 γκολ στο πρωτάθλημα. Η πρόκριση ήταν καλή, για τον ΠΑΟΚ μπορεί όμως να του βγει σε καλό και να χτυπήσει το πρωτάθλημα».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: « Οι οπαδοί να είναι κοντά στην ομάδα. Δεν πρέπει να χαθεί αυτό. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να στηρίζουν την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Διαβάστε ακόμη...