Αναχωρήσεις μετά την Κέρκυρα

Από inpaok.com: Μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Έστερσουντ στα Play Off του Europa League, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ οφείλουν να στρέψουν την προσοχή τους στις υποχρεώσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και στην αγώνα με την Κέρκυρα στο γήπεδο της Τούμπας (27/8).
Πηγή: inpaok.com
Αναχωρήσεις μετά την Κέρκυρα

Μετά την αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Super League, θα υπάρξει διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς θα ακολουθήσουν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Οι διεθνείς του Δικεφάλου μετά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους, προκειμένου να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Έτσι, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (Σερβία), Ρόμπερτ Μακ (Σλοβακία), Γκόικο Τσίμιροτ (Βοσνία), Εβγέν Σάχοφ (Ουκρανία) και Φερνάντο Βαρέλα (Πράσινο Ακρωτήρι) θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας.

Εκτός της αποστολής της εθνικής ομάδας της Αλβανίας έμεινε ο Έργκους Κάτσε για την αναμέτρηση κόντρα στο Λίχτενσταϊν, καθώς ο Κριστιάν Πανούτσι δεν το συμπεριέλαβε στις επιλογές του...

Tέλος, να υπενθυμίσουμε, πως από την Νέα Μεσημβρία θα απουσιάσουν και οι Ευθύμης Κουλούρης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Δημήτρης Λημνιός, καθώς κλήθηκαν από τον Αντώνη Νικοπολίδη στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για του αγώνες με Λευκορωσία και Μολδαβία.

Διαβάστε ακόμη...