Έκοψε τον Γκάρντος, έχει κλεισμένο στόπερ

Από metrosport.gr : Το πιθανότερο είναι η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ να αφορά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, καθώς υπάρχει ήδη κλεισμένος ποδοσφαιριστής
Πηγή: metrosport.gr
Έκοψε τον Γκάρντος, έχει κλεισμένο στόπερ

Το πιθανότερο είναι η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ να αφορά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, καθώς υπάρχει ήδη κλεισμένος ποδοσφαιριστής, όπως αποκάλυψε χθες η "Μ". Την απόφαση για το αν ενεργοποιήσει τη συμφωνία ή θα ζητήσει να κινηθεί για κάποιον άλλο παίκτη της λίστας θα την πάρει ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ματς με την Έστερσουντ.

Το βέβαιο είναι ότι μεταξύ των υποψηφίων δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Φλορίν Γκάρντος. Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι ο Δικέφαλος θα κινηθεί για την απόκτηση του 29χρονου, ύψους 1.93μ., Ρουμάνου στόπερ ελέω Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Κι αυτό γιατί η περίπτωσή του αξιολογήθηκε αρνητικά. Δύο ήταν τα σημεία που μέτρησαν στην απόφαση αυτή. Το πρώτο οι πολλοί τραυματισμοί που έχει μέχρι σήμερα ο ποδοσφαιριστής και το δεύτερο ότι είναι πολύ αργός. Όχι μόνο για τα δεδομένα της Αγγλίας, αλλά ακόμη και της Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη...