Η απουσία του Μίχελ και τα θέματα που (τον) απασχολούν

Από novasports.gr: Για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή ο Λούμπος Μίχελ δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας σ' επίσημο αγώνα και δη τέτοιας, μεγάλης σημασίας όπως ο σημερινός.
Πηγή: novasports.gr
Η απουσία του Μίχελ και τα θέματα που (τον) απασχολούν

Φυσικά, ο λόγος για τον οποίο ο Σλοβάκος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, δεν ήταν το θέμα του Ομάρ Ελ Καντουρί, που εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου θ' ανακοινωθεί στις επόμενες ώρες αλλά τα σημαντικότατα ανοικτά μετραγραφικά μέτωπα που αφορούν τις περιπτώσεις του κεντρικού αμυντικού, του χαφ αλλά και του Βιεϊρίνια.

Σ' ότι αφορά τον Μαροκινό δεν υπάρχουν εκρεμμότητες μετά και την επίλυση των τελευταίων θεμάτων που απασχολούσαν και τα οποία λύθηκαν μέσα από την επικοινωνία των δυο ομάδων, ενώ δεν προέκυψε κάτι αρνητικό από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Στα θέματα των δυο θέσεων που απασχολούν, γίνεται η ύστατη προσπάθεια για τις πρώτες επιλογές κι εφόσον δεν ευοδοθούν θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στις αντίστοιχα επόμενες προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Τέλος, αναφορικά με το θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια, το ζητούμενο είναι η επίτευξη συμφωνίας με τη Βόλφσμπουργκ, ομάδα στην οποία ανήκει ο Πορτογάλος, καθώς ναι μεν ο ίδιος έχει προχωρήσει σε γενναία μείωση των απολαβών του, δε συμβαίνει το ίδιο όμως και με τους Γερμανούς που γνωρίζουν πολύ καλά τον κοινό πόθο του «Δικεφάλου» και του ποδοσφαιριστή να συνεχίζουν μαζί και προσπαθεί να καρπωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν ...

Διαβάστε ακόμη...