Οδεύει προς ΕΡΤ με βαθμολογικά κριτήρια

Απο paok24.com : Παρότι είναι αστείο να μιλάμε για κεντρική διαχείριση χωρίς 3 ομάδες της Α1 που έχουν ήδη καταλήξει και συμφωνήσει με συνδρομητική τηλεόραση, οι υπόλοιπες 11 ομάδες μέσω του ΕΣΑΚΕ έχουν βγει για να ακούσουν τις καλύτερες προσφορές.
Πηγή: paok24.com
Οδεύει προς ΕΡΤ με βαθμολογικά κριτήρια

Έτσι κατέληξαν κατά πάσα πιθανότητα, όπως βγαίνει και από το ρεπορτάζ στη λύση της ΕΡΤ, μιας και η κρατική τηλεόραση θέλει να επενδύσει πάνω στο αθλητικό της κομμάτι. Στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έχει συμφωνήσει κατά πρώτης με την ΕΡΤ στα ίδια χρήματα που έδινε και την περασμένη σεζόν η ΝΟVA, αλλά αυτά θα δίνονται με βαθμολογικά κριτήρια. Δηλαδή ΠΑΟΚ και Άρης μπορεί φέτος να πάρουν τα περισσότερα χρήματα από τους 11, αλλά αυτό θα συμβεί γιατί πέρσι ήταν στην 4η και στην 5η θέση, ενώ εάν κάποια ομάδα τους ξεπεράσει την επόμενη χρονιά θα είναι εκείνη με το μεγαλύτερη συμβόλαιο.

Επίσης οι άνθρωποι του κρατικού καναλιού τόνισαν ότι επιλογή τους είναι να μοιράζονται τα παιχνίδια σε Σάββατο και Κυριακή και μάλιστα βραδινές ώρες μετά τις 7, ώστε την Κυριακή να βρίσκονται πριν από την "Αθλητική Κυριακή" και ίσως να δείχνουν και τρίτο αγώνα την εβδομάδα, εάν υπάρχει τις Δευτέρες. Αυτό είναι κάτι που βολεύει τον ΠΑΟΚ, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και στην Ευρώπη, ώστε να μην παίζει πάντα Σάββατο απόγευμα, όπως ήταν η προηγούμενη συμφωνία.

Τέλος, δίνεται και η δυνατότητα να πωλούνται οι αγώνες σε πλατφόρμες του εξωτερικού και έτσι ο ΕΣΑΚΕ υπό την προεδρία του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου να έχει και επιπλέον έσοδα από εκεί.

Διαβάστε ακόμη...