Cadena Ser : «Οδεύει στον ΠΑΟΚ ο Τόρες»

Από arenafm.gr: Ανάμεσα σε Ντάνιελ Τόρες και Όσκαρ Χίλιεμαρκ φαίνεται πως βρίσκονται στον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του αμυντικού χαφ που... έρχεται.
Πηγή: arenafm.gr
Cadena Ser : «Οδεύει στον ΠΑΟΚ ο Τόρες»

Από την Ιταλία η Gazzetta Dello Sport αναφέρει πως ο Χίλιεμαρκ έχει δεχτεί πρόταση από τον Δικέφαλο, έχοντας απορρίψει την Μπενεβέντο για χάρη του. Ο Σουηδός βρίσκεται εκτός πλάνων στην Τζένοα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2020.

Πριν από λίγο, η ιστοσελίδα του ισπανικού ραδιοφώνου Cadena Ser αποκαλύπτει προς ο Ντάνιελ Τόρες σκέφτεται σοβαρά να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, που έχει εδώ και αρκετές ημέρες στα χέρια. Η Αλαβές παραχώρησε τον Νέναντ Κρστιτς στον Ερυθρό Αστέρα και σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της βασκικής ομάδας, Χαβιέρ Λεκουόνα, στον δρόμο του Σέρβου χαφ, βρίσκεται και ο 27χρονος Κολομβιανός μέσος, που είναι αναπληρωματικός στα πλάνα του Λουίς Θουμπέλδια.

«Φλερτάρει με τον ΠΑΟΚ ο Τόρες και εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Θεσσαλονίκη», αναφέρει χαρακτηριστικά τα δημοσίευμα, με την Αλαβές την Κυριακή να υποδέχεται στην έδρα της, την Μπαρτσελόνα για την δεύτερη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Διαβάστε ακόμη...