Ο εισαγγελέας καλεί τις ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ενόψει αγωνιστικής δράσης

Από voria.gr : Η κ. Λιάσου ζητεί από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας να ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΠΑΕ να παραβρεθούν σε σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Πηγή: voria.gr
Ο εισαγγελέας καλεί τις ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ενόψει αγωνιστικής δράσης

Η νέα αθλητική εισαγγελέας, αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ευαγγελία Λιάσου, συγκαλεί σύσκεψή με τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες της Θεσσαλονίκης εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα πρωτάθληματα στα οποία συμμετέχουν.

Με έγγραφό της, ζητεί από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης να ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αγροτικού Αστέρα ώστε να παρευρεθούν σε σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, στις 9.30 το πρωί της Δευτέρας.

«Η σύσκεψη αυτή είναι αναγκαία προκειμένου, ενώπιον των αθλητικών εισαγγελέων και των οργάνων της ΕΛΑΣ, οι εκπρόσωποι των πιο πάνω ΠΑΕ να ενημερωθούν για την ανάγκη δημιουργίας ήπιου κλίματος και λήψης των αναγκαίων μέτρων για τη διεξαγωγή των αγώνων σε συνθήκες ομαλότητας» αναφέρεται στο έγγραφο της κυρίας Λιάσου προς την αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη...