«Ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα…»

Από arenafm.gr : O Κώστας Παναγόπουλος, πρώην προπονητής του Πανιώνιου και νυν της Σουηδικής Akropolis, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την αυριανή(24-8) ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ. Ανέλυσε το πως προσεγγίζουν το παιχνίδι οι Σουηδοί, αλλά και όλα αυτά που πρέπει να προσέξει ο «δικέφαλος».
Πηγή: arenafm.gr
«Ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα…»

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Κώστας Παναγόπουλος:

Αναφορικά με την Έστερσουντ: «Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε στο πρώτο παιχνίδι. Η διαφορά στην ποιότητα των ρόστερ είναι αρκετά μεγάλη και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό. Δεν έχουν καθόλου έγχος και προσεγγίζουν το απιχνίδι πολύ καλά. Θα χαρούν το παιχνίδι και θα τα δώσουν όλα. Και όι ίδιοι πάντως παραδέχονται ότι θα έχουν πολύ δύσκολο έργο. Ο Σοβαρός ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα. Το ρόστερ του είναι γεμάτο και με τον ερχομό του κ.Λουτσέσκου πιστεύω θα δείξει πολύ καλύτερα πραγματα. Το μόνο που μπορεί να τον δυσκολέψει είναι ο πλαστικός χλοοτάπητας».

Τι άλλο πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: Τα πρώτα λεπτά θα είναι σημαντικά, ο ΠΑΟΚ έχει το σκορ από το πρώτο παιχνίδι και αν καταφέρει να της δώσει λίγο χώρο,, θα την χτυπήσει εύκολα στην κόντρα. Τα πρώτα λεπτά πιστεύω θα είναι»

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Σωτήρη Παπαγιανόπουλου στον ArenaFM 89.4,«Ο Σωτήρης είναι ρεαλιστής και πρέπει να πούμε ότι κάνει μια εκπληκτική χρονιά στην Έστερσουντ».

Για την ομάδα του, την Akropolis: «Είναι δημιούργημα Ελλήνων, η διοίκηση είναι όλοι Έλληνες ,ενώ υπάρχουν και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι σίγουρα έντονο το ελληνικό στοιχείο».

Για το ποδόσφαιρο στην Σουηδία: «Εδώ στην Σουηδία κάθε μέρα είναι και καλύτερα! Απολαμβάνω την δουλειά μου. Κανένας δεν θα γίνει πλούσιος από το ποδόσφαιρο στην Σουηδία. Ένας καλός παίκτης, στις μεγάλες ομάδες(Μάλμε,ΑΙΚ κτλ.) μπορεί να έχει για παράδειγμα , συμβόλαιο 5.000 ευρώ το μήνα. Το πρωί θα πάει στην προπόνηση του και το απόγευμα στο πανεπιστήμιο. Όλα είναι διαφορετικά εδώ».

Μπορεί να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω πως όχι, ποδόσφαιρο είναι βέβαια, αλλά με το ρόστερ και την ποιότητα που έχει νομίζω ότι δύσκολα θα μείνει απ έξω».

Διαβάστε ακόμη...