Ο Βακάλης για τον ρόλο της FIFA στην ΕΠΟ

Από korakia.blogspot.gr : Αναπληρωτής πρόεδρος στην ΕΠΟ ορίστηκε ο Νίκος Βακάλης από τη Σάμο και στην πρώτη του συνέντευξη στο ΣΠΟΡFM απάντησε σε πολλές επίκαιρες ερωτήσεις: Για τις... κακές γλώσσες που υποστηρίζουν ότι έπρεπε να είναι αναπληρωτής ο κ. Δημητρίου, επειδή πλειοψήφησε:
Πηγή: korakia.blogspot.gr
Ο Βακάλης για τον ρόλο της FIFA στην ΕΠΟ

«Τι να σας πω... Ρωτήστε τις κακές γλώσσες. Δεν έχω κάποια γνώμη. Δημοκρατικά αντιμετωπίσαμε όλα αυτά τα θέματα και ο κ. Δημητρίου και εγώ. Μετά το σώμα και πάλι δημοκρατικά αποφάσισε. Το τι λέει ο καθένας και τι γράφει ο καθένας... Με τον Παναγιώτη (σ.σ. Δημητρίου) είμαστε φίλοι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Δεν είμαστε αντίπαλοι. Να φανταστείτε εγώ ψήφισα Δημητρίου και ο Δημητρίου εμένα».

Για την απόλυση του Γιάννη Φαρφαρέλη:

«Το έχω πληροφορηθεί κι εγώ. Δεν ξέρω όμως αν απολύθηκε ή αν ήταν εθελούσια έξοδος, γιατί νομίζω ότι αποζημιώθηκε κιόλας. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα –καλώς ή κακώς- τα οποία είναι ανεπιθύμητα για τη νέα διοίκηση και τα όσα θέλει να φέρει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Για τον ρόλο της FIFA:

«Αν η απόφαση ήταν μία σαν κι αυτή που είχε πάρει η προηγούμενη εκτελεστική και την ανακάλεσε για την ανάθεση του γηπέδου για 300.000, τότε καλά θα κάνει να επέμβει. Με αυτά που έχουν δει οι άνθρωποι και αυτά που είχαν ανακαλύψει το τελευταίο διάστημα, εκεί είναι όλο το πρόβλημα. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Αν αντιμετωπίσουμε τα πράγματα όπως πρέπει, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη».

Για την απόσταση της έδρας της ΕΠΟ σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη και τη Σάμο που βρίσκονται ο Γραμμένος και ο Βακάλης αντίστοιχα:

«Είναι κάτι εύλογο, αλλά η διοίκηση δεν ασκείται μόνο από τη φυσική παρουσία. Υπάρχουν εκτελεστικά όργανα... Αλίμονο αν πρέπει να είμαστε πάντα παρόντες».

Για το ότι πολλές φορές δεν πετούν αεροπλάνα από τη Σάμο για Αθήνα:

«Είναι αλήθεια αυτό. Ψάχνω 10 μέρες εισιτήρια για Αθήνα. Δεν μπορώ να βρω τίποτα. Είναι όλα τα εισιτήρια κλεισμένα. Ούτε μέσω Χίου, ούτε μέσω Κω».

Για το ότι υπάρχει κατηγορία ότι στηρίζεται η νέα διοίκηση από τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν σημαίνει ότι επειδή η άλλη πλευρά στηριζόταν από τη Νέα Δημοκρατία, στηριζόμασταν εμείς από τον ΣΥΡΙΖΑ. Με κάθε ειλικρίνεια δεν έχω κάτι στα χέρια μου που να δικαιώνει αυτή τη θέση».

Για το ότι ήταν παρατηρητής στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ:

«Πράγματι, είχα αλλάξει την έκθεσή μου, διότι είχα κάνει λάθος. Όποιος ήταν στο γήπεδο, μπορεί να εξακριβώσει αν λέω αλήθεια ή ψέματα. Στη ζωή μου δύο φορές ήμουν παρατηρητής. Και αυτό χωρίς να το θέλω ο ίδιος. Η πρώτη ήταν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τα ψάρια στους πάγκους και η δεύτερη στον τελικό Κυπέλλου. Για να καταλάβετε και την γκίνια μου. Έχω πάρει όρκο ότι δεν πρόκειται να ξαναμπώ παρατηρητής».

Διαβάστε ακόμη...