«Φιλοξενούμενος της Έστερσουντ ο Ιβάν Σαββίδης»

Από arenafm.gr : O πρόεδρος της Έστερσουντ, Ντάνιελ Κίντμπεργκ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την αυριανή ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Αποκάλυψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης ταξιδεύει σήμερα(23-8) για την Σουηδική πόλη και θα είναι ο επίσημος φιλοξενούμενος της Έστερσουντ. Τόνισε ότι «δικέφαλος» δεν είναι το φαβορί αν και έχει πάρει το προβάδισμα στο πρώτο παιχνίδι.
Πηγή: arenafm.gr
«Φιλοξενούμενος της Έστερσουντ ο Ιβάν Σαββίδης»

Όσα είπε ο πρόεδρος της Έστερσουντ στον ArenaFM 89.4:

«Αύριο θα έχουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Μάθαμε αρκετά στο πρώτο ματς και τώρα θέλουμε να πάρουμε την ρεβάνς και να περάσουμε στους ομίλους του Europa League».

Το σημαίνει για την Έστερσουντ να βρεθεί στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης;

«Πραγματικά θα μας επηρεάσει πάρα πολύ, είναι πολλά τα λεφτά! Τα χρήματα θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο, που είναι η κατάκτηση του Σουηδικού πρωταθλήματος. Είναι μια σπουδαία φιλοδοξία για μια μικρή ομάδα σαν την Έστερσουντ».

Έχετε γνωριστεί με τον κ.Σαββίδη, θα έρθει στο Έστερσουντ;

«Ο κ.Σαββίδης θα φτάσει σήμερα στις 5.30(τοπική ώρα) στο Έστερσουντ και θα είναι ο επίσημος φιλοξενούμενος μας. Θα είμαστε μαζί το βράδυ στο επίσημο γεύμα της UEFA και αύριο θα ανταλλάξουμε απόψεις για το ποδόσφαιρο αλλά και για τις επιχειρήσεις μας»

Πόσα εισιτήρια έχετε δώσει στον ΠΑΟΚ: «'Έχουν στην διάθεση τους 1400 εισιτήρια αλλά θα χρησιμοποιήσουν 300 με 400».

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί;

«Όχι δεν είναι το φαβορί! Θα έρθει σε μια περίεργη πόλη στην μέση του πουθενά, ψηλά στο βορρά και με πολύ κρύο. Μπορεί να έχει πάρει το προβάδισμα με το σκορ του πρώτου αγώνα».

Ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ φοβάστε;

«Δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για όλους και για τον προπονητή αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Πολύ καλός παίκτης είναι ο Πρίγιοβιτς, θα έχει έξτρα παίκτη πάνω του και θα τον εξουδετερώσει ο Παπαγιαννόπουλος».

Διαβάστε ακόμη...