Κλεισμένος στόπερ, κοντά σε 6άρι!

Από metrosport.gr : Η προεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές σε θέσεις που «πονάει» η ομάδα
Πηγή: metrosport.gr
Κλεισμένος στόπερ, κοντά σε 6άρι!

«Και μετά τον Ελ Καντουρί, ποιος;» αναρωτιούνται οι φίλοι του ΠΑΟΚ και η απάντηση είναι πολύ συγκεκριμένη.

Η προεργασία από τους υπευθύνους των μεταγραφών, τον Λούμπος Μίχελ και τους συνεργάτες του, έχει γίνει για όλες τις θέσεις που υπάρχει σοβαρή σκέψη να αποκτηθούν παίκτες.

Ειδικότερα:

-Στην υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, έχουν προχωρήσει οι επαφές με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, πολύ πιο βατή περίπτωση οικονομικά σε σχέση με αυτή του Σαμπράνο. Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που η απόκτησή του εξαρτάται από το αν ανάψει το «πράσινο φως» ο Ιβάν Σαββίδης.

-Πολύ προχωρημένες είναι και οι συζητήσεις για την απόκτηση κεντρικού χαφ, «6αριού», όπως είχε εισηγηθεί ο Λούμπος Μίχελ στον Ιβάν Σαββίδη στη σύσκεψη που είχαν με τον Λουτσέσκου. Και σ' αυτή την περίπτωση, η γνώμη του μεγαλομετόχου θα είναι η πλέον καθοριστική.

Εννοείται ότι και για τις δύο θέσεις υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις (μία περίπτωση που κυκλοφόρησε χθες είναι του Φλορίν Γκάρντος, 29χρονου διεθνή Ρουμάνου στόπερ, με ύψος 1,93, της Σαουθάμπτον) Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν συγκεκριμένη λίστα και για την θέση του επιθετικού που ο Λουτσέσκου ζήτησε μεταγραφή, ενώ η υπόθεση Βιεϊρίνια είναι ξεχωριστή από μόνη της και την χειρίζεται αποκλειστικά ο Σαββίδης.

Φαίνεται, πάντως, ότι εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τη ρεβάνς στη Σουηδία, καθώς τα επόμενα δύο 24ωρα το βάρος πέφτει στην υπόθεση πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Άλλωστε και τα +5 εκατ. ευρώ που θα φέρει στα ταμεία ενδεχόμενη πρόκριση δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Διαβάστε ακόμη...