Τρίτη προσπάθεια του ΠΑΟK για τον Χίλιεμαρκ

Από sport24: Οι προσπάθειες των ασπρόμαυρων που αναθερμάνθηκαν για τον Χίλιεμαρκ που ανήκει στη Τζένοα.
Πηγή: sport24.gr
Τρίτη προσπάθεια του ΠΑΟK για τον Χίλιεμαρκ

 O ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Χίλιεμαρκ" αναφέρει στην σημερινή της έκδοση η "Gazzetta dello sport" αναφερόμενη στον 25χρονο Σουηδό χαφ της Τζένοα.

Ο Χίλιεμαρκ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ελφσμποργκ, με την οποία έγραψε 74 συμμετοχές ώς το 2013, όταν και τον απέκτησε η Αϊντχόφεν. Ακολούθησαν άλλες 65 συμμετοχές με την ολλανδική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Επόμενος σταθμός του Σουηδού η Παλέρμο με την οποία έγραψε 39 συμμετοχές την σεζόν 2015-16.

Πέρυσι είχε συνολικά 30 συμμετοχές σε Παλέρμο (16) και Τζένοα, με την τελευταία να τον αποκτά τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση Χίλιεμαρκ είναι από εκείνες τις οποίες ο ΠΑΟΚ έχει "παλέψει" αρκετά, έχοντας χτυπήσει δις την πόρτα της Τζένοα, λαμβάνοντας ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις. Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες ημέρες, καθώς αυτό που προκύπτει είναι πως ο Δικέφαλος επιχειρεί μια "τρίτη και φαρμακερή" κρούση στον ιταλικό σύλλογο, αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον του.

Πρόκειται για παίκτη που έχει μπει στα ραντάρ του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό, με τους ασπρόμαυρους να έχουν κάνει προεργασία, αλλά να βρίσκουν την πόρτα της Τζένοα κλειστή.

Με την είσοδο στο τελευταία δεκαήμερο των μεταγραφών, πολλές φορές τα δεδομένα αλλάζουν και δεν αποκλείεται η δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Χίλιεμαρκ στην Ιταλία να έχει να κάνει και με την σκέψη της Τζέονα για αλλαγή στάσης.

Διαβάστε ακόμη...