Νούρι: «Ελπίζω να χιονίσει αύριο»

Aπό metrosport.gr: Ο αρχηγός της Έστερσουντ εύχεται η ομάδα του να έχει και τη... συμπαράσταση του καιρού στην αυριανή αναμέτρηση
Πηγή: metrosport.gr
Νούρι: «Ελπίζω να χιονίσει αύριο»

Στην... άνωθεν βοήθεια ποντάρει ο Μπρούα Νούρι ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο αρχηγός της Έστερσουντ αισιοδοξεί ότι οι διαφορετικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Σουηδία σε σχέση με την Ελλάδα θα ευνοήσουν την ομάδα του εις βάρος του Δικεφάλου, ευχόμενος και χιονοπτώσεις την ώρα του αγώνα.

«Είναι πραγματικά η μόνη φορά που ελπίζω ότι η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από τους 10 βαθμούς, ελπίζω μάλιστα να χιονίσει κιόλας! Σίγουρα είναι θετικό για εμάς το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει εδώ και θα υποστεί σοκ από την αλλαγή του καιρού, όπως πάθαμε κι εμείς στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε αρχικά ο Νούρι και συνέχισε:

«Όλοι ξέρουμε ότι στην έδρα μας είμαστε καλοί, είναι εντελώς διαφορετικές εδώ οι συνθήκες, δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πίεση από τους 30.000 ΠΑΟΚτσήδες. Τώρα όλα είναι περισσότερο στα μέτρα μας. Αισθανόμαστε ότι είμαστε καλοί εδώ κι ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις υπάρχουσες συνθήκες. Είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε πλέον ποιοι είναι και τι θέλουν να παίξουν μέσα στο γήπεδο. Το πρώτο παιχνίδι ήταν μία εμπειρία για εμάς. Είχαμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε και να αναλύσουμε το παιχνίδι κι αυτό σίγουρα μας βοήθησε».

Διαβάστε ακόμη...