Αυτοί έκαναν το… προξενιό

Από thessports.gr: Την φανέλα της Μακάμπι Χάιφα προβάρει ο Στέφανος Αθανασιάδης. Καταλυτικό ρόλο για την ολοκλήρωση του deal με την ισραηλινή ομάδα, παίζουν πρόσωπα που παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πηγή: thessports.gr
Αυτοί έκαναν το… προξενιό

Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ ...

Πρώτος και...καλύτερος ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί πλούσια ατζέντα γνωριμιών και άκρως δυνατά....κονέ στο Ισραήλ από την εποχή της παλαιότερης θητείας του στην Μακάμπι Χάιφα.

Κι επί της ουσίας είναι το νούμερο ένα πρόσωπο που έσπευσε να βοηθήσει τον παλιόφιλο και πρώην εργοδότη του Ιβάν Σαββίδη στο πρότζεκτ της αποχώρησης του Κλάους, προτείνοντας τον 29χρονο επιθετικό στην Μακάμπι Χάιφα.

Κι επειδή πίσω από κάθε μεταγραφικό deal παίζει...μπάλα κι ένας μάνατζερ, στην προκειμένη περίπτωση η συμφωνία του Αθανασιάδη με την ισραηλινή ομάδα (με τις...ευλογίες του ΠΑΟΚ βεβαίως, βεβαίως) φέρνει στην ούγια την υπογραφή του agent Αταλάι Μουτλού.

Ο Τούρκος μάνατζερ διατηρεί βελούδινες σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη κι έχει συμμετοχή στην μεταγραφή του Κλάους στην Μακάμπι Χάιφα. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...!

Πηγή : Marca-sl

Διαβάστε ακόμη...