Οι εξηγήσεις για Ουάρντα

Από paok24.com: Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ πήρε θέση για τον Αμρ Ουάρντα και για το γεγονός πως έμεινε εκτός Εθνικής Αιγύπτου.
Πηγή: paok24.com
Οι εξηγήσεις για Ουάρντα

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η λίστα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για τα παιχνίδια με την Ουγκάντα, στις 31 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, με το όνομα του 23χρονου άσου να μην βρίσκεται μέσα σε αυτήν.

Η επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία της Αιγύπτου προσπάθησε να το δικαιολογήσει, σημειώνοντας πως ο Ουάρντα έμεινε εκτός για «τεχνικούς λόγους».

Για το θέμα τοποθετήθηκε και επίσημα, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ που κυμάνθησε στο ίδιο μήκος κύματος, τονίζοντας πως: "Ο Ουάρντα έμεινε εκτός αποστολής για τεχνικούς λόγους καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε καμία ομάδα από τότε που ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν ενώ δεν έχει πραγματοποιήσει και προπονήσεις".

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Ουάρντα να επιστρέψει στις τάξεις της Εθνικής το επόμενο διάστημα, σημειώνοντας πως: "Ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει στα παιχνίδια με Κονγκό στις 10 Οκτωβρίου...".

Θυμίζουμε πως η Ομοσπονδία της Αιγύπτου έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό στην Πορτογαλία, χωρίς ωστόσο να σχολιάζει το παραμικρό...

Διαβάστε ακόμη...