«Μεγάλο λάθος που δεν ήρθε από την αρχή ο Λουτσέσκου»

Από metrosport.gr : Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν του Πλατανιά, Νίκος Κοροβέσης
Πηγή: metrosport.gr
«Μεγάλο λάθος που δεν ήρθε από την αρχή ο Λουτσέσκου»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν του Πλατανιά, Νίκος Κοροβέσης και μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, το σερί στο ντεμπούτο του, τον φίλο του τον Χαρίση, τη νέα του ομάδα τον Πλατανιά, τον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια για το πρωτάθλημα αλλά και τον νέο προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προσπάθεια επανεκκίνησης στην καριέρα του: «Την δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ δεν πήρα τις ευκαιρίες που θα έπρεπε. Ετσι έμεινα στάσιμος και πήρα την απόφαση να κάνω ένα βήμα πίσω για να κάνω δύο εμπρός. Είχα ένα καλό ξεκίνημα χθες και ελπίζω σε ακόμη καλύτερη συνέχεια».

Για το σερί που έχει με το ντεμπούτο του στις ομάδες που έχει αγωνιστεί: «Στο ντεμπούτο είσαι πιο συγκεντρωμένος, θέλεις να τα πας καλά και έτσι βγαίνει κάτι καλό. Το να ξεκινήσεις τη χρονιά με γκολ σου δίνει ψυχολογία και είναι πολύ σημαντικό για μένα και ελπίζω να έχω και άλλα στη συνέχεια».

Για τη σχέση του με τον Χαρίση: «Είμαστε σαν αδέρφια, ήμασταν πολλά χρόνια μαζί στο ίδιο δωμάτιο. Έκανε καταπληκτικό ματς κόντρα στην Αντερλεχτ και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Αρέσει πολύ και στον Χάρη αλλά και στον Στέλιο (σ.σ. Κίτσιου), είναι σαν γιορτή το ποδόσφαιρο στο Βέλγιο. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, είναι ένα σκαλοπάτι για μεγάλα πράγματα το βέλγικο πρωτάθλημα».

Για το αν συζητούν να επιστρέψουν κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ: «Κάποια στιγμή μας περνάει από το μυαλό να ξαναπαίξουν μαζί, αλλά προς στιγμής είναι κάτι μακρινό. Κοιτάμε να κάνουμε κάτι καλό στο παρόν για να έχουμε προσδοκίες για το μέλλον».

Για τη νέα του ομάδα, τον Πλατανιά: «Προσπαθεί η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, είναι καινούρια η ομάδα. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για εμάς, ο κόσμος είναι πολύ φιλόξενος και η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα. Ο κ.Παράσχος είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής με μεγάλη εμπειρία. Του αρέσει το γρήγορο ποδόσφαιρο και το πρέσινγκ ψηλά. Ο στόχος της ομάδας είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι».

Για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά: «Δεν το είδα, αλλά παρακολουθούσα μέσω ίντερνετ το παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα που δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ γιατί ξέρω όλα τα παιδιά και πάντα στεναχωριούνται όταν δεν παίζει καλά η ομάδα. Θέλω να πάει καλά ο ΠΑΟΚ, ήταν πρεμιέρα, όλες οι ομάδες αντιμετώπισαν προβλήματα. Δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να χάνει βαθμούς σε τέτοιες έδρες, αν και οι μικρομεσαίες ομάδες δυνάμωσαν φέτος. Πρέπει να μην κάνει τα περσινά λάθη».

Για το τι χρειάζεται ο Δικέφαλος για να μπει δυνατά στη μάχη της διεκδίκησης του πρωταθλήματος: «Να το πιστέψουν τα παιδιά ότι μπορούν, να αποβάλλουν κάθε άγχος γιατί η πίεση είναι τεράστια, το έζησα και εγώ πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ δεν υστερεί σε καμία περίπτωση από τις άλλες ομάδες. Και πιστεύω και στον καινούριο προπονητή».

Για το τι βλέπει στον Λουτσέσκου: «Ηταν μεγάλο λάθος που δεν ήρθε από την αρχή, από τη στιγμή που είχε δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μια ισχυρή προσωπικότητα, προσπαθεί να περάσει πράγματα στην ομάδα κάτι το οποίο δεν ίσχυε με τον προηγούμενο προπονητή. Έδειξε τι μπορεί να κάνει στην Ξάνθη, αν και άλλο ΠΑΟΚ άλλο Ξάνθη, αλλά θα φανεί στην πορεία».

Για το αν έφυγε με παράπονο με τον ΠΑΟΚ: «Ένα είναι το παράπονο μου, ότι δεν έπαιξα ούτε πέντε λεπτά, ούτε σε ένα παιχνίδι να αποδείξω ότι αξίζω. Πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω, η ζωή προχωράει όμως».

Διαβάστε ακόμη...