Σενάριο για "γέλια" από Ιταλία

Από paok24.com : Όπως και κάθε μέρα έτσι και σήμερα οι Ιταλοί έβγαλαν ακόμα ένα όνομα για τον ΠΑΟΚ, μονο που αυτή τη φορά προκαλεί γέλιο...
Πηγή: paok24.com
Σενάριο για "γέλια" από Ιταλία

Τον 35χρονο εξτρέμ Σιμόνε Μπάσο θέλει ο ΠΑΟΚ από την Ιταλία σύμφωνα με την ιστοσελίδα tuttomercatoweb, κάτι που προκαλεί μόνο γέλιο με την ανάγνωση του παίκτη. Πέραν ότι η ηλικία του είναι απαγορευμένη για τη θέση του πλάγιου επιθετικού στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ετσι και η καριέρα του με το "ζόρι" μπορεί να θέση στο ρόστερ της Κέρκυρας ή της ΑΕΛ, όταν στα 35 δεν έχει ούτε μία συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, που κατά διαστήματα έχουν παίξει άλλοι κι άλλοι.

Προφανώς και θα πρόκειται για κάποιο λάθος του συντάκτη της σελίδας, ή κάποιας σύνδεσης του ΠΑΟΚ με τον παίκτη, ώστε να ακουστεί περισσότερο το όνομα του στην Ιταλία, μήπως βρεθεί κάποιος σύλλογος να του δώσει ένα συμβόλαιο στα 35 του χρόνια.

Για την ιστορία ο παίκτης έχει 53 γκολ και 11 ασίστ σε 316 παιχνίδια, χωρίς να έχει αγωνιστεί στην πρώτη εθνική και έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Μόντενα, η Τραπάνι, η Σπέτσια και άλλες ομάδες της δεύτερης, τρίτης και τέταρτης κατηγορίας της Ιταλίας.

Διαβάστε ακόμη...