Και τώρα…. Βοσνία!

Από inpaok.com: Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και την Κυριακή 20/8 αναχωρεί για το Σαράγεβο της Βοσνίας, όπου θα διεξαχθεί ο προκριματικός όμιλος του Champions League, στον οποίο συμμετέχει.
Πηγή: inpaok.com
Και τώρα…. Βοσνία!

Μαζί με την ομάδα του Αλέξη Τασούλη την πρόκριση στην επόμενη φάση θα διεκδικήσουν οι Μπέτεμπουργκ (Λουξεμβούργο), Βλάζνια (Αλβανία) και η -όπως όλα δείχνουν ισχυρότερη αντίπαλος- Σαράγεβο (Βοσνία).

Στους «32» θα προκριθεί ο πρώτος κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος από όλα τα μίνι τουρνουά που θα διεξαχθούν στον πρώτο γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ασπρόμαυρες» είναι πανέτοιμες και αποφασισμένες να δώσουν το 100% στις τρεις αναμετρήσεις που θα κρίνουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια τη φετινή σεζόν.

Η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22/8 στις 12:00 (τοπική ώρα) απέναντι στην Μπέτεμπουργκ από το Λουξεμβούργο.

Και οι τρεις αγώνες του Δικεφάλου θα διεξαχθούν στο μεγαλύτερο γήπεδο της Βοσνίας, το χωρητικότητας 34.500 θεατών «Ασίμ Φερχάτοβιτς Χάσε Στάντιουμ».

πηγή φωτογραφίας: womensports

Διαβάστε ακόμη...