Σύσκεψη Ιβάν με Μίχελ και Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Από metrosport.gr : Εκτός από τον Ελ Καντουρί και τον Βιεϊρίνια, ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση ενός αμυντικού και ενός κεντρικού μέσου
Πηγή: metrosport.gr
Σύσκεψη Ιβάν με Μίχελ και Λουτσέσκου για τις μεταγραφές

Με την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη θα προχωρήσουν όλα τα μεταγραφικά θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ, αυτή την χρονική περίοδο. Ειδικά μετά την επικράτηση επί της Έστερσουντ και το προβάδισμα το οποίο εξασφάλισε ο Δικέφαλος για να συμμετέχει στα πλέι οφ του Europa League, πρώτο μέλημα των επιτελών του Δικεφάλου είναι να «κλείσουν» όλες τις μεταγραφικές εκκρεμότητες.

Ο Ιβάν Σαββίδης από χθες το πρωί βρέθηκε στην Αθήνα καθώς ήθελε να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για την εκλογική διαδικασία στην ΕΠΟ καθώς και για όσα συνέβησαν στο συμβούλιο της Λίγκας. Και στα δύο κέντρα των αποφάσεων, ήταν παρών ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης. Ο μεγαλομέτοχος επέστρεψε το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και είχε προγραμματίσει να συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή Λούμπος Μίχελ και τον προπονητή της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου. Στην καθοριστική συνάντηση ελήφθησαν οι αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Ελ Καντουρί είναι απόλυτα συμφωνημένος, απλά έπρεπε να ανάψει το πράσινο φως ο Σαββίδης για την τελική συμφωνία με τον Εμπολι. Το θέμα Βιεϊρίνια το χειρίζεται αποκλειστικά ο μεγαλομέτοχος και περιμένει να μειώσουν τις απαιτήσεις τους οι Γερμανοί της Βολφσμπουργκ για να έρθει ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος είναι συμφωνημένος.

Καθοριστικό είναι και το θέμα του αμυντικού. Ο Κάρλος Σαμπράνο της Ρουμπίν θέλει να έρθει, όμως ακόμη η διοίκηση της ρωσικής ομάδας δεν μείωσε τις απαιτήσεις της, επιμένει στην πώληση του Σαμπράνο και το θέμα παραμένει ανοιχτό. Ο Λουτσέσκου θέλει ένα παίκτη – ηγέτη στην άμυνα, ο οποίος θα μπορεί να κάνει «παιχνίδι» από τα μετόπισθεν.

Ο ΠΑΟΚ έχει και άλλες λύσεις για την άμυνα, επιλογές που μπορούν να προκριθούν από σήμερα κιόλας.

Επιπλέον δεδομένη θεωρείται και η επιθυμία των επιτελών του ΠΑΟΚ να αποκτήσουν ένα καθαρόαιμο κεντρικό μέσο, για να ενισχυθεί η ομάδα στην μεσαία γραμμή. Επιλογές υπάρχουν, έχουν ξεχωρίσει οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου συγκεκριμένες περιπτώσεις και αυτό που απομένει, είναι η τελική έγκριση του Σαββίδη.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου έλεγαν πως έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι τις 25 – 26 Αυγούστου προκειμένου να ολοκληρώσουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα συμβάλουν στην ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...