To μυαλό στον Λεβαδειακό

Από inpaok.com: Μετά τα τρία πρώτα επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια για το Europa League και τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει δώσει μια νέα πνοή στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος και για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
To μυαλό στον Λεβαδειακό

Πρώτος αντίπαλος του Δικεφάλου για την Super League είναι ο Λεβαδειακός, καθώς το απόγευμα (19:15) της Κυριακής (20/8), θα φιλοξενηθεί από την ομάδα της Βοιωτίας στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν για λίγο στην άκρη τον αγώνα-ρεβάνς με την Έστερσουντ στη Σουηδία μετά την επικράτηση με 3-1 στο γήπεδο της Τούμπας και να επικεντρωθούν στην προσπάθεια για το πρώτο διπλό της χρονιάς.

Περιθώρια για χαλάρωση δεν υπάρχουν για τους παίκτες του Λουτσέσκου, γι΄αυτό κι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του ούτε την επομένη του ευρωπαϊκού ματς. Αυτή την ώρα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, πραγματοποιείται η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» πριν την ανάχωρησή τους.

Νοκ-άουτ από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχουν τεθεί οι Δημήτρης Πέλκας και Λέο Μάτος. Ο πρώτος εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο γόνατο στον αγώνα με τους Σουηδούς, ενώ ο δεύτερος θα εκτίσει την τιμωρία που εκκρεμεί από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (19/8) ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που παρακολουθεί, όπως και οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Ντοριάν Λεβέκ, ενώ σε λίγη ώρα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το πρόγραμμα του Σαββάτου που βρίσκεται σε εξέλιξη...

Θυμίζουμε, πως η «ασπρόμαυρη» αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς στις 17:00 για την Αθήνα κι από εκεί, θα μεταβεί οδικώς για την πόλη της Λιβαδειάς.

Διαβάστε ακόμη...