Οι διαφορετικές πρεμιέρες με το Λεβαδειακό

Απο paok24.com : Δύο φορές οι αγώνες του ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακό μπορούν να χαρακτηριστούν σαν "πρεμιέρες".
Πηγή: paok24.com
Οι διαφορετικές πρεμιέρες με το Λεβαδειακό

Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague βρίσκει τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στη Λιβαδειά, όπως ήταν προγραμματισμένο και πέρσι, αλλά όπως είχε προκύψει και τη σεζόν 2009-10.

Τη σεζόν 2009-10 ο ΠΑΟΚ είχε στο πρόγραμμα να ξεκινήσει για το πρωτάθλημα με τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Τελικά οι πυρκαγιές στην Αττική ανέβαλαν τους αγώνες στο Λεκανοπέδιο και έτσι η πρεμιέρα του Δικεφάλου με τους "κυανέρυθρους" πήρε αναβολή με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος τότε να ξεκινά στην Τούμπα με τη 2η αγωνιστική και αντίπαλο το Λεβαδειακό.

Ο αγώνας δεν κύλησε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της ομάδας της Βοιωτίας, με σκόρερ τους Βιεϊρίνια, Φιλομένο και Κουτσιανικούλη.

Την περσινή χρονιά πάντως που ο ΠΑΟΚ είχε προγραμματισμένο τον αγώνα στη Λιβαδειά για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, τελικά δεν τον έπαιξε μέσα στον Αύγουστο, αλλά τον Ιανουάριο. Τότε οι κινήσεις του Σταύρου Κοντονή για τους πίνακες διαιτησίας της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ είχαν φέρει μία προσωρινή αναβολή των πρώτων δύο αγωνιστικών που πραγματοποιήθηκαν με τη νέα χρονιά. Τότε ο ΠΑΟΚ και πάλι δυσκολεύτηκε στην έδρα της ομάδας της Βοιωτίας, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά τη νίκη την έδωσε στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Πέλκας με κεφαλιά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...