«Τον θέλω αλλά...»

Από paok.com: Ιδιαίτερα "θερμό" προμηνύεται το επόμενο διάστημα αναφορικά με τον Στέφανο Αθανασιάδη - Τι απαντάει η Μακάμπι Χάιφα στο PAOK24 για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της για τον Έλληνα επιθετικό.
Πηγή: paok24.com
«Τον θέλω αλλά...»


Μετά την Κόνιασπορ, ενδιαφέρον για την περίπτωσή του Στέφανου Αθανασιάδη προκύπτει και από το Ισραήλ και συγκεκριμένα από την Μακάμπι Χάιφα.

Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, οι Ισραηλινοί, σε σημερινό δημοσίευμα τους, αποκαλύπτουν πως η πρόταση της Μακάμπι στον αρχηγό του Δικεφάλου ανέρχεται στις 750 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα, ο 28χρονος είναι μια επιλογή του προπονητή της ομάδας, Γκι Λουζόν, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο PAOK24 και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Κλάους.

"Ναι, είναι αλήθεια, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι μια από τις περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν. Ωστόσο, δεν μπορούμε ακόμη να πούμε πολλά πράγματα. Θα πρέπει να το δει η Μακάμπι, να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον ποδοσφαιριστή. Όταν θα προκύψει κάτι επίσημα, θα το μάθετε..." ανέφερε χαρακτηριστικά χωρίς διάθεση να ανοίξει περαιτέρω τα χαρτιά του.

Ο τεχνικός της ισραηλινής ομάδας φάνηκε απόλυτα ενήμερος για τα όσα γράφονται στον Τύπο αναφορικά με τον Στέφανο Αθανασιάδη, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, όπως είπε...

Διαβάστε ακόμη...