«Δεν ήταν εύκολη εβδομάδα για εμένα»

Από paok24.com: Μπορεί το συνεργείο της Dolce Sport να βρέθηκε πολλές φορές στην Ξάνθη για λογαριασμό του Ράζβαν Λουτσέσκου, ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πρεμιέρα του Ρουμάνου στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: paok24.com
«Δεν ήταν εύκολη εβδομάδα για εμένα»

Μετά τη νίκη επί της Έστερσουντ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στους συμπατριώτες του και μεταξύ άλλων στάθηκε στη δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε για εκείνον αλλά και για τους ποδοσφαιριστές του.

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, καθώς επιστρέψαμε και δείξαμε αποφασιστικότητα. Ανατρέψαμε ένα σκορ, το οποίο θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνο. Επιστρέψαμε από το 0-1, δεχθήκαμε ένα εντελώς απίθανο γκολ από τους Σουηδούς.

Ήταν μια νίκη και για εμένα, καθώς είχα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Είχα έξι μέρες στη διάθεση μου, ούτε καν εβδομάδα ολόκληρη, προκειμένου να περάσω καινούργια πράγματα στην ομάδα, να προσαρμοστούμε. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ..." ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου.

Μια μικρή τοποθέτηση για το παιχνίδι απέναντι στην Έστερσουντ έκανε και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος σημείωσε πως: "Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, επιστρέψαμε μετά το 0-1 και νομίζω πως κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Είναι θετικό ότι σκοράραμε τρία τέρματα. Πριν από το παιχνίδι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μας έδωσε σημαντικές πληροφορίες..."

Διαβάστε ακόμη...