Μπορεί και επικεφαλής ομίλου ο ΠΑΟΚ!

Από metrosport.gr: Αν περάσει το εμπόδιο της Έστερσουντ, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ακόμα και στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων
Πηγή: metrosport.gr
Μπορεί και επικεφαλής ομίλου ο ΠΑΟΚ!

Το καλύτερο δυνατό φινάλε είχε το βράδυ για τον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο ανέτρεψε το σκορ και πήρε αποτέλεσμα ασφαλείας (3-1) απέναντι στην Έστερσουντ ενόψει της ρεβάνς της Σουηδίας, αλλά ενδέχεται να μπει στην κλήρωση από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας!

Για να γίνει επικεφαλής ομίλων, ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται να αποκλειστούν τέσσερις ομάδες που βρίσκονται από πάνω του και φυσικά να μην γίνει κάποιο θαύμα και αποκλειστεί κάποιο μεγαθήριο από τα πλέι-οφ του Champions League.

Μετά από τα πρώτα παιχνίδια του Europa League, η πρόκριση έχει γίνει εξαιρετικά πολύπλοκη για την Φενέρμπαχτσέ (ηττήθηκε με 2-0 από την Βαρντάρ Σκοπίων), την Ζενίτ (ηττήθηκε με 1-0 από την Ουτρέχτη), τον Άγιαξ (έχασε εντός έδρας 0-1 από την Ρόζενμποργκ) και την Μπριζ (0-0 εντός έδρας με την ΑΕΚ).

Αν όλοι αυτοί αποκλειστούν, ο ΠΑΟΚ θα τεθεί επικεφαλής ομίλου, κάτι που μπορεί να του εγγυηθεί ακόμα καλύτερη κλήρωση!

Αντιθέτως αν η ΑΕΚ περάσει το εμπόδιο της Μπριζ, θα βρίσκεται δεδομένα στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ μάλλον στο 3ο γκρουπ θα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που κάνει το θαύμα στον επαναληπτικό του Μπιλμπάο.

Διαβάστε ακόμη...