«Σαν παραμύθι η πορεία της Έστερσουντ»

Από metrosport.gr : Ο Σουηδός δημοσιογράφος Αντρέας Ούλσεν μίλησε στο Metropolis 95.5 για το πώς περιμένουν στην Έστερσουντ τις διπλές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Σαν παραμύθι η πορεία της Έστερσουντ»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σουηδός δημοσιογράφος, Αντρέας Ούλσεν και αναφέρθηκε στο πώς βλέπουν οι Σουηδοί της Έστερσουντ την αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αγωνιστική κατάσταση της Έστερσουντ: «Δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών για την Έστερσουντ. Είναι νέο τεστ γι' αυτήν και την περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα».

Για την ανοδική πορεία της Έστερσουντ τα τελευταία χρόνια: «Είναι μια ιστορία σαν παραμύθι η πορεία της Έστερσουντ. Από την Δ' Εθνική βρέθηκε να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Σουηδίας και ήρθε η πρόκριση επί της Γαλατασαράι για να συνεχιστεί αυτό το υπέροχο ταξίδι της Έστερσουντ».

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Έστερσουντ: «Ο σέντερ φορ Γκόντος και ο μέσος Σέμα που κλήθηκαν στην προεπιλογή της εθνικής Σουηδίας, όπως επίσης ο Ιρακινός Νούρι και ο Μπατσίρου από τις Κομόρες που αποτελούν τις κολώνες στη μεσαία της γραμμή».

Για το τι προσδοκά η Έστερσουντ από τις διπλές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι τίποτα αδύνατο για την Έστερσουντ εδώ που έφτασε. Ο ΠΑΟΚ είναι βέβαια το φαβορί και σίγουρα πιο υποψιασμένος και πιο προετοιμασμένος μετά την πρόκριση της Έστερσουντ επί της Γαλατασαράι».

Διαβάστε ακόμη...