Το πιθανό σχήμα της Έστερσουντ και οι εναλλακτικές του Πότερ

Από metrosport.gr : Πώς σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του απόψε (17/08, 21:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Έστερσουντ, Γκρέιαμ Πότερ.
Πηγή: metrosport.gr
Το πιθανό σχήμα της Έστερσουντ και οι εναλλακτικές του Πότερ

Ο Αγγλος τεχνικός της Έστερσουντ, Γκρέιαμ Πότερ, συνήθως ζητά από τους παίκτες του να εφαρμόσουν μία διάταξη 4-4-2 στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας, η οποία μεταβάλλεται, κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Ένα στοιχείο, το οποίο υποστήριξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις χθεσινές του δηλώσεις, δείχνοντας, πως έχει «διαβάσει» καλά το «παιχνίδι» των Σουηδών, μετά την ανάλυση, την οποία έκανε ο συνεργάτης του Ντιέγκο Λόνγκο.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι δημοσιογράφοι οι οποίοι ακολούθησαν την αποστολή της σουηδικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ο Πότερ έχει εναλλακτικές λύσεις για την 11άδα. Για παράδειγμα, εάν δεν χρησιμοποιήσει τον σουηδό Γκόντος στην επίθεση, τότε θα εμπιστευτεί έναν εκ των Χόπκατ ή Έντουαρτς στην κορυφή.

κόμη, εάν δεν αγωνιστεί ο Σέμα, τότε επικρατέστερος για να συμμετέχει στο σχήμα, είναι ο Σομί. Ο Πότερ γενικά προετοιμάζει τους παίκτες του για να παίξουν με 4-4-2, κατά την διάρκεια του αγώνα όμως ζητά να αγωνιστούν με διάταξη 3-5-2, ειδικά όταν δίνει εντολές για να επιτίθονται οι παίκτες του.

Οι υπόλοιποι εννέα «σίγουροι» του αρχικού σχήματος αναμένεται να είναι οι Κεϊτά, Μουκίμπι, Παπαγιαννόπουλος, Πέτερσον, Βίντγκρεν, Αϊές, Μπατσίρου, Νούρι και Γκέρο.

Διαβάστε ακόμη...