Θα κάνει αλλαγές ο Λουτσέσκου;

Απο paok24.com : Λίγες ώρες πριν την σέντρα του παιχνιδιού με την Έστερσουντ για τα playoff του Europa League, ο Λουτσέσκου φαίνεται πως έχει καταλήξει στους "εκλεκτούς" που θα δώσει φανέλα βασικού...
Πηγή: paok24.com
Θα κάνει αλλαγές ο Λουτσέσκου;

Παρά το γεγονός ότι δεν αποκάλυψε το παραμικρό αναφορικά με τις σκέψεις ενδεκάδας που κάνει, καθώς σημείωσε πως αυτό δεν ταιριάζει στην προπονητική του φιλοσοφία, δεδομένου πως θέλει να έχει όλους τους πδοοσφαριστές του σε απόλυτη ετοιμότητα, ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε... ενδεκάδα στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ δεν θα παρεκκλίνει ιδιαιτέρως από την ομάδα που παρουσιάστηκε στο επαναληπτικό με την Ολιμπίκ, με τον Ροντρίγκο Ρέι να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου. Δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Μάτος, αριστερά ο Λέοβατς και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βαρέλα - Κρέσπο.

Λόγω της απουσίας του Κάνιας, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, ο Σάκχοφ θα πάρει θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Γκόικο Τσίμιροτ. Μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού Μπίσεσβαρ, με τους Κάμπος και Μακ στις πτέρυγες. Στην κορυφή της επίθεσης ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου για το ματς με την Έστερσουντ είναι οι: Πασχαλάκης , Ρέι , Λέοβατς , Κωνσταντινίδης , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαλεζάς , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Κάτσε , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Ενρίκε , Μακ , Πρίγιοβιτς , Αθανασιάδης .

Διαβάστε ακόμη...