«Απίστευτη εμπειρία για μας»

Από thessports.gr: Σα να μη μπορεί να περιμένει να μπει στην Τούμπα και να παίξει ως αντίπαλος!
Πηγή: thessports.gr
«Απίστευτη εμπειρία για μας»

Αυτή την εντύπωση έδωσε ο Γκρέιαμ Πότερ, ο Άγγλος προπονητής της Έστερσουντ, που ύμνησε τον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε ως μια μεγάλη εμπειρία, την δυνατότητα να αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο...

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ : "Είναι μια φανταστική ευκαιρία, μια φανταστική πρόκληση για μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε εναντίον μιας πραγματικά πολύ καλής ομάδας, ενός φανταστικού κλαμπ. Είναι μια απίστευτη εμπειρία για μας να παίξουμε. Πρέπει να το απολαύσουμε"

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ : "Πολύ καλούς παίκτες, καλοδουλεμένη ομάδα, φανταστική και παθιασμένη υποστήριξη από το κοινό, ίσως έχει κάποια προβλήματα στο τρανζίσιον παιχνίδι".

Για το αν έχασε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού : "O ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά τα πάντα μπορουν να συμβούν. Γι΄ αυτό το ποδόσφαιρο είναι ωραίο άθλημα".

Για το ότι παίζει για πρώτη φορά το πρωτο ματς εκτός έδρας : "Είναι πολύ διαφορετικά, το να παίζεις το πρώτο ματς εκτός. Εϊναι όντως πρωτόγνωρο για μας. Ωστόσο πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να έχουμε ένα πλεονέκτημα για τη ρεβάνς"

Για το ότι σκοράρει συχνά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και στις καθυστερήσεις : "Είμαστε χαρούμενοι, οποτεδήποτε και να σκοράρουμε! Δεν είναι κάτι που το δουλεύουμε αυτό, δεν είναι στοχευμένο. Σαν προπονητής ετοιμάζω την ομάδα μου να παίζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Δεν δουλεύουμε το πότε θα σκοράρουμε".

Για την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ και το αν επηρέασε την κατασκοπεία : "Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν συχνά εκπλήξεις. Θα πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο και να παίξουμε προσεκτικά".

Για τις τακτικές, που ακολουθεί, για τον χορό, τις τέχνες, το κοινωνικό πρόσωπο της Έστερσουντ : "Είμαι επηρεασμένος από τις σπουδές μου, προσπαθώ να αναπτύξω την ομάδα και τους παίκτες, να τους βελτιώσω και μ΄ αυτόν τον τρόπο".

Διαβάστε ακόμη...