«Είχε έρθει η ώρα να κάνει το βήμα παραπάνω ο Λουτσέσκου»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αρης Πιαλόγλου και μίλησε για τα τηλεοπτικά και την κατάσταση που επικρατεί με τη Nova, τις εκλογές στην ΕΠΟ, τη νέα εποχή στην Ξάνθη αλλά και τον Λουτσέσκου που αποχώρησε έπειτα από τρία χρόνια και πλέον βρίσκεται στον πάγκο του Δικεφάλου.
Πηγή: metrosport.gr
«Είχε έρθει η ώρα να κάνει το βήμα παραπάνω ο Λουτσέσκου»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση με τη Nova και Σούπερ Λιγκ: «Δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα σε σχέση με αυτό που έχουμε υπογράψει με τη Nova. Εμείς σεβόμαστε ό,τι έχουμε υπογράψει, όπως οφείλει να το σεβαστεί και η Nova, και ξεκινάμε το πρωτάθλημα. Κάποια θέματα, είτε κατά τη διάρκεια της σεζόν είτε άμεσα, μπορούν να βρουν τη λύση χωρίς να ξεχνάμε ότι υπάρχει συμβόλαιο που τελειώνει το 2019».

Για την πρόταση της ΕΡΤ και τις ζυμώσεις με τη Nova: «Επίσημα δεν έχει έρθει τίποτα στη Λίγκα. Εμείς έχουμε υπογράψει με το συνδρομητικό, αν θέλει να μπει και η ΕΡΤ εμείς δεν θα σταθούμε εμπόδιο. Η πρόταση της Nova δεν έχει κατατεθεί στον συνεταιρισμό, εμείς δεν τη συζητάμε, έχουμε συμβόλαιο σε ισχύ και σκεφτόμαστε κάτι καλύτερο και όχι κάτι χειρότερο».

Για τις εκλογές στην ΕΠΟ: «Θα είναι έγκλημα αν δεν πολεμήσουμε όλοι μαζί για να αλλάξουν τα πράγματα στο επαγγελματικό αλλά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα ο εκάστοτε Περέιρα θέλει μια βοήθεια και πρέπει να πάψει η καχυποψία για το ποδόσφαιρο μας. Βοήθησε σε αυτό και η λίστα των διαιτητών, οι Ελληνες οπαδοί είναι αυτοί που έχουν το περισσότερο δίκιο. Ολοι μαζί πρέπει να διορθώσουμε τα θέματα που υπάρχουν στην διαιτησία. Πρέπει να καταλαγιάσει ο θόρυβος, το επιτάσσει και η απαξίωση του ποδοσφαίρου μας».

Για τη νέα αρχή στη Ξάνθη: «Τα διαρκείας μας είναι τόσο φτηνά που δεν υπάρχουν ούτε στα τοπικά πρωταθλήματα. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο με την εμπειρία των 29 χρόνων στη Σούπερ Λιγκ, σε συνάρτηση βέβαια με το επίπεδο του πρωταθλήματος».

Για τον Λουτσέσκου και το αν ήταν η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα: «Είναι ένας προπονητής που ήταν σημείο αναφοράς για την ομάδα, τρία χρόνια ήταν εδώ. Αφησε πολύ καλό στίγμα, και σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Η ζωή συνεχίζεται, εμείς έχουμε έναν καινούριο προπονητή. Είχε έρθει ο καιρός ο Λουτσέσκου να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, εμείς το είχαμε συμφωνήσει μαζί του να μην σταθούμε εμπόδιο σε αυτό».

Διαβάστε ακόμη...