Υπέρ της «παράταξης Γραμμένου» η αντιπολίτευση της ΕΠΣ Ηλείας

Από soccerplus.gr: Την στήριξη της στον Βαγγέλη Γραμμένο για τις εκλογές της ΕΠΟ δήλωσε η Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση Ηλείας, που έχει ως επικεφαλής των Π. Μπιλιώνη και αποτελεί την «αντιπολίτευση» στη διοίκηση Κουλούρη, η οποία υπέδειξε την υποψηφιότητα του Γ. Καλαντζή και πρότεινε για την Ε.Ε., με την Β. Δημητρακοπούλου.
Πηγή: soccerplus.gr
Υπέρ της «παράταξης Γραμμένου» η αντιπολίτευση της ΕΠΣ Ηλείας

Η ανακοίνωση:

«Εν' όψει εκλογών της ΕΠΟ στις 18/8 η Παράταξη Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση Ηλείας χαιρετίζει και στηρίζει τον υποψ. Πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο και την παράταξή του για την διοίκηση της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα: Eίμαστε με την συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων στο πλευρό του Βαγγέλη Γραμμένου και των υποψηφίων της παράταξής του, πιστεύοντας σε καλύτερες μέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα το ηλειακό.

Διαφοροποιούμεθα και διαφωνούμε με τις επιλογές της ηγεσίας της ΕΠΣ Ηλείας και την υποψηφιότητα μελών της Διοίκησης με την παράταξη Καλαντζή, που σκοπό έχουν στην προσωπική τους προβολή και καταξίωση, αδιαφορώντας για την τύχη του ηλειακού ποδοσφαίρου, που εξαρτάται από την διοίκηση της ΕΠΟ.

Εμείς δίνουμε τον αγώνα μας και καταδικάζουμε όλες τις παράνομες ενέργειες και αποφάσεις της ΕΠΣ Ηλείας και πιστεύουμε ότι στις εκλογές που είναι βέβαιο ότι θα γίνουν σε λίγους μήνες στην Ένωσή μας, θα εκτοπίσουμε την παράνομη διοίκηση και μαζί με τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα οδηγήσουμε το ηλειακό ποδόσφαιρο στην αναγέννησή του.

Καλούμε όλα τα σωματεία της Ηλείας να συστρατευθούν μαζί μας αντιστεκόμενα σε κάθε τρόπο πίεσης και εκβιασμού από τα γνωστά κέντρα που καταδυναστεύουν το ηλειακό ποδόσφαιρο.

Ήρθε η Ώρα της Αλλαγής,

Η Ώρα της Αλήθειας!»

Διαβάστε ακόμη...