Προσέλαβε και δικηγόρους ο Ουάρντα! (pic)

Από paok24: Στο δικηγορικό γραφείο των κ.κ. Μίλερ και Παπάρη ανέθεσε τις καταγγελίες ο Αμρ Ουάρντα.
Πηγή: paok24.com
Προσέλαβε και δικηγόρους ο Ουάρντα! (pic)


Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Αμρ Ουάρντα από τον πορτογαλικό τύπο είναι ιδιαιτέρως ισχυρές για τον παίκτη που ανήκει στον ΠΑΟΚ, κάτι που μπορεί να τον "χαλάσει" και το δανεισμό του στην Φεϊρένσε, αλλά και την καριέρα του στην Εθνική Αιγύπτου.

Έτσι ο διεθνής μεσοεπιθετικός με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δήλωσε ότι έχει αναθέσει την υπόθεση υπεράσπισής του, από τα δημοσιεύματα τους δύο δικηγόρους που εδρεύουν στη Ζυρίχη κ.κ. Μίλερ και Παπάρη, με σκοπό να κινηθούν νομικά σε όποιον υποβαθμίζει και συκοφαντεί με σκοπό όπως λέει να τους καταστρέψουν την καριέρα του...

Διαβάστε και δείτε τη δημοσίευση του Αμρ Ουάρντα στο instagram:

"Αγαπητοί φίλοι

Τις τελευταίες ημέρες, έπρεπε να μάθω ότι μερικοί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται να βλάψουν τους άλλους με ψευδείς δηλώσεις και ισχυρισμούς, όσο φαίνεται να βοηθούν τα συμφέροντά τους.

Ήμουν πάντα ένας σεβαστός άνθρωπος και απέρριπτα κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά. Ως τέτοιος άνθρωπος, δεν αποδέχομαι τους ανθρώπους που μεταχειρίζονται άλλους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο και χωρίς κανένα σεβασμό, με κριτήριο την εθνικότητα του κάθε ανθρώπου. Ως εκ τούτου, έχω ορίσει τη δικηγορική εταιρία Muller & Paparis με έδρα τη Ζυρίχη να φροντίζει τα δικαιώματά μου και να μηνύει τους υπεύθυνους με ποινικές αξιώσεις.

Εν τω μεταξύ, θα επικεντρωθώ στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω να κάνω τα δυνατά μου καθημερινά για να βελτιώσω τις δεξιότητές μου για να βοηθήσω την ομάδα μου και την Εθνική Αιγύπτου.

Τέλος, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους και την οικογένειά μου για το γεγονός ότι αναγκάστηκα να ακούν τέτοιους άσχημους και ψευδείς ισχυρισμούς. Ξέρω ότι δυσκολεύονται να βρεθούν αντιμέτωποι με τέτοιες περιστάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς για την υποστήριξή τους και τους σίγουρα για μένα πάντα με σεβασμό.

Ειλικρινά, Amr Warda"

Διαβάστε ακόμη...