«Χρειάζεται και ο Βιεϊρίνια»

Από metrosport.gr : Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Νίκος Αλαβάντας μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»
Πηγή: metrosport.gr
«Χρειάζεται και ο Βιεϊρίνια»

Απόλυτος ήταν ο Νίκος Αλαβάντας, μιλώντας στο Metropolis 95.5, τονίζοντας ότι για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του τίτλου πρέπει να αποκτήσει δύο πολύ καλούς παίκτες σε κέντρο και άμυνα.

«Βλέποντας τις εμφανίσεις μέχρι τώρα, πιστεύω ότι ο Στανόγεβιτς δεν μπορούσε να δώσει κάτι παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το καταλάβανε πολύ γρήγορα και κατά τη γνώμη μου πήραν τη σωστή απόφαση. Ο Λουτσέσκου γνωρίζει το ελληνικό Πρωτάθλημα και τις ομάδες και αυτό είναι θετικό. Θα πάει σίγουρα καλύτερα από τον Στανόγεβιτς».

Σημείωσε ότι: «Εάν ο ΠΑΟΚ δεν αποκτήσει δύο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, δεν μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Χρειάζεται ένα δεκάρι και έναν που θα καθοδηγεί την άμυνα».

«Χρειάζεται και τον Βιεϊρίνια»

Ο Νίκος Αλαβάντας τάχθηκε υπέρ της μεταγραφής του Βιεϊρίνια: «Θα είναι μία πάρα πολύ καλή μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον Βιεϊρίνια από την δεξιά πλευρά, για να είναι με τον Μάτος από εκεί η δύναμή της ομάδας. Ξέρω ότι θέλει να έρθει, αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τις οικονομικές απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ».

Διαβάστε ακόμη...