Θα δει γνωστούς ο Παπαγιανόπουλος

Από inpaok.com : Την προσεχή Πέμπτη (17/8 στις 21:00) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Έστερσουντ στα πλαίσια των Play Off του Europa League με στόχο να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης για στους ομίλους της διοργάνωσης.
Πηγή: inpaok.com
Θα δει γνωστούς ο Παπαγιανόπουλος

Στο στρατόπεδο των Σουηδών ανήκει εδώ και τρία χρόνια ένας παίκτης με «ασπρόμαυρο» παρελθόν, ο Σωτήρης Παπαγιανόπουλος. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε αγωνιστεί με την φανέλα του Δικεφάλου προ τριετίας την σεζόν που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την Ασιρίσκα, συμμετείχε σε μόλις σε οκτώ αγώνες και στο τέλος της χρονιάς αποτέλεσε παρελθόν, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ιγκόρ Τούντορ.

Ενόψει της επιστροφής του Παπαγιαννόπουλου στην Τούμπα ως αντίπαλος, θα συναντήσει κάποιους παλιούς... γνωστούς του που αγωνίστηκαν μαζί και ανήκουν ακόμα στο έμψυχο δυναμικό των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Αυτοί θα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο Παναγιώτης Γλύκος (δεν θα βρίσκεται στην αποστολή λόγω του τραυματισμού του), ο Ρόμπερτ Μακ, ο Έργκους Κάτσε, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Ευθύμης Κουλούρης, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Διαβάστε ακόμη...