Επέστρεψε η ΕΡΤ, παραμένει το αδιέξοδο!

Από sdna.gr : Η ΕΡΤ προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ σε Λίγκα και Nova για να μεταδώσει 30 αγώνες πρωταθλήματος, με την προϋπόθεση να περιλαμβάνονται σε αυτούς 24 παιχνίδια των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Επέστρεψε η ΕΡΤ, παραμένει το αδιέξοδο!

Πέντε μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague και το αδιέξοδο στα τηλεοπτικά, όχι μόνο παραμένει, αλλά κάθε μέρα που περνάει φαντάζει ολοένα και πιο δύσκολο να ξεπεραστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η ΕΡΤ επανήλθε με νέα πρόταση προς τη διοργανώτρια αρχή και τη Nova, η οποία όμως δεν ικανοποιεί κανέναν. Ούτε το συνδρομητικό, ούτε τις ομάδες. Συγκεκριμένα:

Η Δημόσια Τηλεόραση προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ για να μεταδίδει ένα παιχνίδι κάθε αγωνιστική (σύνολο 30 αναμετρήσεις) στις οποίες, όμως, ζητά να συμπεριλαμβάνονται 24 αγώνες των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ένα τουλάχιστον ντέρμπι «αιωνίων» και ένα από τα υπόλοιπα ντέρμπι ανάμεσα στους τρεις μεγάλους του λεκανοπεδίου.

Με τη συγκεκριμένη πρόταση η ΕΡΤ κοστολογεί ουσιαστικά κάτω από δέκα εκατομμύρια το συνολικό τηλεοπτικό «πακέτο» του ελληνικού πρωταθλήματος, αξιολόγηση που θεωρείται προσβλητική από τα μέλη του συνεταιρισμού.

Όσο, λοιπόν, η συνεργασία Λίγκας – Nova παραμένει στον αέρα, και όσο δεν βρίσκεται λύση (με τη λίγκα μάλιστα να περιμένει άμεσα λεφτά από το συνδρομητικό), τόσο πιο κοντά μοιάζει να είναι η οριστική ρήξη, η καταγγελία της σύμβασης και η νομική οδός.

Μέσα σε όλη αυτή την... παραζάλη, χιλιάδες φίλαθλοι και τηλεθεατές περιμένουν να μάθουν που θα μπορούν να παρακολουθούν τους επόμενους μήνες τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας.

Να διευκρινήσουμε, ότι για την πρώτη αγωνιστική (που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο) όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη Nova, ωστόσο ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει από την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη...