Πιέζουν Άρσεναλ μέσω… ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Την επιστροφή του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια επιθυμεί ο Λούκας Πέρεθ, που θέλει να φύγει από την Άρσεναλ, βλέποντας πως δεν έχει χώρο στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
Πιέζουν Άρσεναλ μέσω… ΠΑΟΚ

Ο σύλλογος της Γαλικίας κατέθεσε μάλιστα πρόταση 12 εκ. ευρώ στους Λονδρέζους, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε, με τον ατζέντη του Ισπανού επιθετικού με δηλώσεις του σε ισπανική ιστοσελίδα να κάνει αναφορά και στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πιέσει τους ιθύνοντες της Άρσεναλ...

«Η πρόταση 12 εκατομμυρίων της Ντεπορτίβο ταιριάζει απόλυτα στην τιμή αγοράς του Λούκας. Η Άρσεναλ δεν πρέπει να ξεχνά, ότι από τα 20 εκατομμύρια που έδωσε, η Ντεπορτίβο έπρεπε να δώσει το 30% στον ΠΑΟΚ. Έτσι της έμειναν μόνο 14 εκ. ευρώ, ενώ προηγουμένως η «Ντέπορ» είχε δώσει και 1,5 εκατομμύριο στην ελληνική ομάδα για την αγορά του Λούκας.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με αυτή την πρόταση η Ντεπορτίβο δίνει όλα όσα έλαβε για να παραχωρήσει τον Λούκας», ανέφερε στην συνέντευξη του ο Ροντρίγκο Λοβέλ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πιέσει τους ανθρώπους της Άρσεναλ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...