Οι πρώτες εντολές Λουτσέσκου και η επιλογή του 4-2-3-1

Από metrosport.gr:Ο Λουτσέσκου χάραξε τις βασικές αρχές του αγωνιστικού προφίλ του Δικεφάλου και το μετέφερε όσο πιο απλά μπορούσε στους παίκτες του.
Πηγή: metrosport.gr
Οι πρώτες εντολές Λουτσέσκου και η επιλογή του 4-2-3-1

Ο Ρουμάνος τεχνικός έλεγε μεταξύ των άλλων: «Δεν πρόκειται να σας ζητήσω παράλογα πράγματα. Θέλω να παίζουμε με συγκεκριμένο τρόπο, με συγκεκριμένο σύστημα. Να εφαρμόσουμε το 4-2-3-1 και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε». Ο Ρουμάνος έδωσε από την πρώτη ημέρα, πολύ μεγάλη βαρύτητα στην τακτική και ζητά από τους παίκτες του να ανταποκριθούν με ζήλο.

Παράλληλα πρέπει να αναφέρουμε πως ο Λουτσέσκου, σε συνεργασία με τον Μίχελ, ενημέρωσε τους παίκτες πως θα ισχύει με ακρίβεια ο εσωτερικός κανονισμός. Μπορεί να διαπιστώθηκε μία χαλάρωση το προηγούμενο διάστημα, όμως πλέον ο κανονισμός θα εφαρμόζεται απαρέγκλιτα, όπως έλεγαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ. Για τα κινητά τηλέφωνα, οι παίκτες, είναι υποχρεωμένοι, βάσει του κανονισμού να τα έχουν κλειστά, μία ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης έως και μία ώρα μετά την ολοκλήρωσή της.

Διαβάστε ακόμη...