Μήνυμα Στεφανίδου για… Ιβάν Σαββίδη

Από metrosport.gr: Την αγορά του καναλιού «Ε» από τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του ΠΑΟΚ σχολίασε έμμεσα η γνωστή παρουσιάστρια.
Πηγή: metrosport.gr
Μήνυμα Στεφανίδου για… Ιβάν Σαββίδη

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον η Τατιάνα Στεφανίδου μετά από τις ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές. Η παρουσιάστρια του Epsilon αφού έκανε tour στο Ιόνιο με την οικογένειά της ταξίδεψε και στην πρωτεύουσα του κόσμου τη Νέα Υόρκη.

Μαζί φυσικά με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο. Το ζευγάρι επέστρεψε όμως στη βάση του και είναι έτοιμο για δυναμικό ξεκίνημα της νέας σεζόν έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες του.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία από το ταξίδι τους στην πρωτεύουσα του κόσμου. Φυσικά, δεν παρέλειψε να σχολιάσει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τις τηλεοπτικές εξελίξεις που δρομολογήθηκαν όσο βρισκόταν στην Αμερική.

«Αγαπημένοι μου. Έφυγα και ήρθαν τα πάνω κάτω. Όχι δεν ξεκίνησα ακόμη ρώσικα... Με την επιστροφή μου εντατικά», έγραψε στη λεζάντα αναφερόμενη στην εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon από τον όμιλο του ομογενούς επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Eντός του Οκτωβρίου ο όμιλος εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στοιχεία για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού. H παρουσίαση της συνολικής ανανεωμένης εικόνας του καναλιού υπολογίζεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2018. Στο νέο πρόγραμμα, στόχος είναι να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού.

Διαβάστε ακόμη...