Μεγάλο πρόβλημα με Ουάρντα

Από inpaok.com : Όπως διαβάσατε και νωρίτερα σύμφωνα με τα Πορτογαλικά ΜΜΕ ο Αμρ Ουάρντα παρενόχλησε τις γυναίκες των συμπαικτών του στην Φείρένσε.
Πηγή: inpaok.com
Μεγάλο πρόβλημα με Ουάρντα

Τα πράγματα πλέον είναι δύσκολα για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή, αφού οι άνθρωποι του πορτογαλικού συλλόγου δεν έχουν καμία διάθεση να συνεργαστούν μαζί του.

Πάντως, ο Ουάρντα τόσο στην απολογία του στον πρόεδρο της Φεϊρένσε, όσο και στους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραδέχθηκε το λάθος του τονίζοντας πως φλέρταρε με τις δύο γυναίκες μην ξέροντας όμως ποιες είναι και πως διατηρούν σχέσεις με συμπαίκτες του.

Οι Πορτογάλοι δεν δείχνουν να δέχθηκαν την απολογία του και τόνισαν στον Δικέφαλο πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά δεν σκοπεύουν να συνεχίσουν στην συνεργασία τους με τον 23χρονο.

Επίσης, οι άνθρωποι της Φεϊρένσε έχουν παράπονα και από την συνολική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, αφού ανέφεραν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πως ο Ουάρντα έχει ήδη κάποια ξεσπάσματα, αφού θεωρεί πως πρέπει η ενδεκάδα να ξεκινάει από αυτόν

Όπως γίνεται κατανοητό αυτό δημιουργεί πρόβλημα στους «ασπρόμαυρους» που ήδη ψάχνουν νέα ομάδα για να δανείσουν τον ποδοσφαιριστή, που με την συμπεριφορά του έχει καταφέρει να κάνει τους Πορτογάλους να ξεπεράσουν τα όρια τους...

Διαβάστε ακόμη...