Κανόνες και χωρίς κινητά στη Μεσήμβρια

Από paok24.com : Νέα ήθη και έθιμα από τον Ράζβαν Λουτσέσκου
Πηγή: paok24.com
Κανόνες και χωρίς κινητά στη Μεσήμβρια

Τι συνέβη την πρώτη μέρα, τι παραξένεψε τον νέα τεχνικού του ΠΑΟΚ, τι αλλάζει από σήμερα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να προπονήσει σήμερα στις 19:30 για δεύτερη φορά τη νέα του ομάδα και ήδη έχει ενημερώσει για τις πρώτες του εντυπώσεις αλλά και για τα όσα θέλει να αλλάξει άμεσα.

Αυτό που διαπίστωσε ο Ρουμάνος τεχνικός στη πρώτη του παρουσία στην ομάδα, είναι ένα σύνολο με παίκτες που δεν έχουν την φλόγα, σε κακή ψυχολογία και χωρίς ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα για το τι θα κάνουν όσο βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της Μεσήμβριας.

Αυτό που αναμένεται να συμβεί από σήμερα, είναι μία ξεκάθαρη κατεύθυνση για το τι κάνει ο κάθε παίκτης όσο βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο. Θα αναρτηθούν οδηγίες και όποιος τις παραβαίνει αναμένεται να εντάσσεται στις ποινές του εσωτερικού κανονισμού.

Μέσα σε αυτά που θέλει να αλλάξει ο Λουτσέσκου είναι και η χρήση κινητών στον χώρο της προπόνησης. Με το που θα μπαίνει κάποιος στο αθλητικό κέντρο δεν θα υπάρχει τίποτα ανοιχτό σε συσκευή. Και εννοείται πως κανένας δεν θα την έχει στα χέρια του.

Από την πρώτη προπόνηση φάνηκε πως δεν του αρέσουν οι φωνές των παικτών πάνω στις ασκήσεις. Θέλει σιωπή και συγκέντρωση.

Διαβάστε ακόμη...