Γυναίκες έτοιμες για όλα

Από paok24.com : Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ θέλει να αποκτήσει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 και να «χτυπήσει» τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που φαίνεται και από τις κινήσεις του στο μεταγραφικό ρόστερ.
Πηγή: paok24.com
Γυναίκες έτοιμες για όλα

Την περσινή σεζόν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αφού μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που είχε προηγηθεί με την είσοδο στην 4αδα του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στο Final-4 του Κυπέλλου, ο Δικέφαλος πάλεψε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την αποφυγή των playouts, ενώ αποχαιρέτησε νωρίς το θεσμό του Κυπέλλου.

Τη φετινή σεζόν άπαντες στον ΠΑΟΚ επιθυμούν να δουν και πάλι την ομάδα να πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο και να επιστρέφει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι κινήσεις που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας δείχνουν το δρόμο για τους παραπάνω στόχους. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με δύο παίκτριες που η παρουσία τους ήταν καταλυτική την περασμένη σεζόν.

Ο λόγος για την Λολίτα Λύμουρα, η οποία προέρχεται και από τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο Eurobasket με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και της πολύπειρης Τούλας Μαγαλιού.

Την ίδια ώρα, όσον αφορά το θέμα των ξένων παικτριών, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε επιλογές από το πάνω... ράφι και έκλεισε παίκτριες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α1.

Η «μπόμπερ» Κεάνι Αλμπάνεζ με θητεία σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό, η Κιέρα Μάλαρντ που θα αποτελέσει την «κολόνα» του Δικεφάλου κάτω από την ρακέτα και η Μπρίτανι Λιούις με «παραστάσεις» από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ διατήρησε το ελληνικό στοιχείο με την ανανέωση και απόκτηση ταλαντούχων παικτριών.

Ανθούλα Ταρπάγκου και Κατερίνα Κουλουμπή θα φοράνε και τη νέα σεζόν τη φανέλα του Δικεφάλου, ενώ με τα «ασπρόμαυρα» θα αγωνίζονται και οι Μάρω Τράντα, Φαίη Κωτούλα, Βάγια Καρακούλα και Ιωάννα Κριμίλη.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε κινήσεις που ενισχύουν τα ρόστερ του και στα τμήματα υποδομής με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες σε επίπεδο ΕΚΑΣΘ, αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο, με γνώμονα το μέλλον και τη στελέχωση της πρώτης ομάδας με παίκτριες από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη...