«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζουν για την ομάδα τους»

Από paokrevolution.net : Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου που είχε διατελέσει προπονητής στον ΠΑΟΚ, κλήθηκε να σχολιάσει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: paokrevolution.net
«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζουν για την ομάδα τους»

«Ο Ραζβάν πήγε σε μια πόλη όπου οι οπαδοί ζουν για την ομάδα τους. Ο ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ο κόσμος είναι πολύ κοντά στον σύλλογο και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να διώξουν ακόμη και τον προπονητή» σημείωσε ο Ντιμιτρέσκου και συνέχισε: «Οι οπαδοί μπορεί να εκραγούν αν διαφωνήσουν με τον πρόεδρο ή τον προπονητή. Αλλά προσφέρουν και μια ανεπανάληπτη υποστήριξη. Εγώ όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ ήπια καφέ με οπαδούς και αντιλήφθηκα πόσο τρελοί είναι για την ομάδα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να κερδίζουν τα ντέρμπι και ειδικά τον Ολυμπιακό.

Για το αν μπορεί αν πετύχει ο Λουτσέσκου, ο συμπατριώτης του επισήμανε: «Για να αντέξεις την πίεση αλλά και να μπορέσεις να ανταποκριθείς στο πλούσιο ρόστερ της ομάδας, θα πρέπει να είσαι αξιόλογος προπονητής και νομίζω ότι ο Ραζβάν μπορεί να τα καταφέρει. Απ' όσο γνωρίζω μάλιστα ήταν και στόχος του Ολυμπιακού» σημείωσε στην ιστοσελίδα digisport.ro

Διαβάστε ακόμη...