Υπερίσχυσε ο Μίχελ…

Από arenafm.gr: ΞΑΦΝΙΚΗ ήταν η απόφαση για αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ και κατά την εκτίμησή μας, πολύ «τραβηγμένη», αφού ο Στανόγεβιτς έπαιξε όλα κι όλα δυο επίσημα παιχνίδια, προκρίθηκε στην Ευρώπη και περίμενε να κοουτσάρει στο δεύτερο ευρωπαϊκό τεστ, αλλά δεν πρόλαβε...
Πηγή: arenafm.gr
Υπερίσχυσε ο Μίχελ…

ΗΤΑΝ λάθος ή όχι; Θα φανεί! Πάντως, ο ΠΑΟΚ το ξανακάνει με τον προπονητή, αφού ο Μπερέτα έφυγε σε 34 μέρες και ο Στανόγεβιτς σε 56, αλλά το ερώτημα είναι εάν αποτελεί ικανοποιητικό χρονικό διάστημα αυτό για να κρίνεις έναν προπονητή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύω ότι δεν αποτελεί ικανό χρόνο, αλλά αυτοί που αποφασίζουν για τον ΠΑΟΚ, το είδαν διαφορετικά και δεν μπορεί κανένας να μας βγάλει από το μυαλό ότι ο Μίχελ ΠΟΤΕ δεν είχε δει με καλό μάτι την πρόσληψη Στανόγεβιτς, γιατί δεν την είχε εισηγηθεί εκείνος, αλλά ο Βούκιτς.

ΕΤΣΙ προχώρησε στο «φάγωμα» του Σέρβου, που είχε δώσει δικαιώματα με τις μέτριες εμφανίσεις και τα πειράματα που έκανε για την ενδεκάδα, από την αρχή που ήρθε στην ομάδα.

ΑΡΑ πρόκειται για επικράτηση Μίχελ στον ΠΑΟΚ, αυτός αποφασίζει για διώξιμο του Στανόγεβιτς και να φέρει τον Λουτσέσκου, που δεν είναι ο τεράστιος προπονητής, αλλά έχει μια καλή παρουσία στην Ξάνθη, όπου άφησε έργο όλα αυτά τα χρόνια που δούλεψε.

ΑΠΟ κει και πέρα, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν θα πετύχει, αν και το ευχόμαστε, ενώ τώρα πλέον περιμένουμε από τον Μίχελ, μετά την... επικράτησή του έναντι του Βούκιτς, να κάνει και εισηγήσεις για μεταγραφές, να ανεβάσουν απόδοση κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ, που ήταν... στενοχωρημένοι μέσα στο γήπεδο με τον Στανόγεβιτς!

ΤΙ ΘΕΛΕΙ τώρα ο ΠΑΟΚ; Ηρεμία αρχικά, όχι γκρίνια και τρεις παικταράδες να φέρει ο τεχνικός διευθυντής, για να αλλάξει το σκηνικό στην ομάδα και να δούμε πως θα προχωρήσει πλέον ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα.

ΕΑΝ το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν ο Στανόγεβιτς, καλά έκαναν και τον έδιωξαν, αλλά δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να κρίνει έναν επαγγελματία από 56 μέρες δουλειάς, πρέπει να είσαι μεγάλος «μάγος» για να το καταλάβεις ή να έχεις γκρίνια από όλους τους παίκτες που δεν θέλουν τον προπονητή αυτόν.

ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συμφωνήσω με τις κινήσεις, γιατί δεν είναι σοβαρές να διώχνεις προπονητή τόσο γρήγορα.

ΕΑΝ δεν τον πίστευες γιατί τον πήρες; Όλα τα άλλα θα τα δούμε στο γήπεδο.

ΥΓ: Καλή επιτυχία στον κόουτς Λουτσέσκου και καλό κουράγιο!

Διαβάστε ακόμη...