H πρώτη γνωριμία με Λουτσέσκου, πριν 12 χρόνια (vid)

Από paok24.com : O Δικέφαλος δεν έχει αντιμετωπίσει τον Ρασβάν Λουτσέσκου, μονο σαν αντίπαλο προπονητή της Ξάνθης, αλλά και το 2005 όταν ήταν στον πάγκο της Ραπίντ Βουκουρεστίου.
Πηγή: paok24.com
H πρώτη γνωριμία με Λουτσέσκου, πριν 12 χρόνια (vid)

Ήταν Σεπτέμβριος του 2005 και ο ΠΑΟΚ μετά την πολύ δύσκολη του πρόκριση κόντρα στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ, έπεσε στον όμιλο του κυπέλλου UEFA, που τη γερμανική Στουτγάρδη, την γαλλική Ρεν, αλλά και την Ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ και τη ρουμάνικη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Τότε μάλιστα ο Δικέφαλος γνωρίστηκε και με την οικογένεια Λουτσέσκου. Ο πατέρας ήταν ο προπονητής στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και γιος και σημερινός προπονητής του Δικεφάλου στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, στην οποία είχε κρεμάσει τα γάντια του το καλοκαίρι του 2003 και τον Σεπτέμβριο του 2004 ανέλαβε τα ηνία της.

Τότε οι αγώνες ήταν μονοί και έτσι ο ΠΑΟΚ είχε κληρωθεί να παίξει εκτός έδρας με τους Ρουμάνους, όπως και έγινε στην 1η του Δεκέμβρη στο βροχερό Βουκουρέστι. Τότε ο Δικέφαλος ήθελε μόνο νίκη για να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης μετά τις ήττες από Σαχτάρ και Στουτγάρδη, αλλά η ομάδα του Γιώργου Κωστίκου δεν τα κατάφερε. Ένα φάουλ του Μαλνταρασάνου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έγραψε το τελικό 1-0.

Η 11άδα του ΠΑΟΚ σε εκείνο τον αγώνα: Φερνάντες, Καρυπίδης, Χασιώτης, Ζαγοράκης(Βαγγελής), Φουτσίνι(Μέγκαχεντ), Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Χαραλάμπους, Σαλπιγγίδης(Σικαμπάλα), Μίετσελ, Χριστοδουλόπουλος.

Δείτε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης:

 

Διαβάστε ακόμη...