Τα έξι ανοικτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ

Από sport24.gr:Το Sport24.gr καταγράφει τα δεδομένα στις υποθέσεις των Κάρλος Σαμπράνο, Μάριν Λέοβατς, Γκόικο Τσίμιροτ, Ομάρ Ελ Καντουρί, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Στέφανου Αθανασιάδη.
Πηγή: sport24.gr
Τα έξι ανοικτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες ημέρες, στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ υπάρχουν έξι ονόματα ποδοσφαιριστών τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ο λόγος για τους Κάρλος Σαμπράνο, Μάριν Λέοβατς, Γκόικο Τσίμιροτ, Ομάρ Ελ Καντουρί, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Στέφανο Αθανασιάδη.

Κάθε μία υπόθεση είναι ξεχωριστή, απαιτεί διαφορετικό χειρισμό και θα κρίνει τη μεταγραφική συνέχεια του "Δικεφάλου του Βορρά". Το Sport24.gr καταγράφει τα δεδομένα σε κάθε περίπτωση και αναλύει το μέλλον κάθε παίκτη.

Κάρλος Σαμπράνο: Για τον 28χρονο Περουβιανό κεντρικό αμυντικό της Ρουμπίν Καζάν, ο ΠΑΟΚ έχει διερευνήσει το έδαφος, με την Ρωσική ομάδα να θέτει ψηλά το πήχη για την αγορά του (κοντά στα 2.000.000 ευρώ) αλλά να μην είναι αρνητική στο να συζητήσει το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς, με το δεύτερο σενάριο να μοιάζει πιο... προσιτό για τον Δικέφαλο. Ο Σαμπράνο παραμένει ανενεργός στο Καζάν, αν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρουμπίν έχουν ξεκινήσει από τα μέσα Ιουλίου.

Μάριν Λέοβατς: Για τον 28χρονο Κροάτη ακραίο αμυντικό Τουρκικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόθεση της Γαλατάσαραϊ του Ιγκόρ Τούντορ (που παρά το στραπάτσο στο Europa League παραμένει στη θέση του) να καταθέσει πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, αλλά σε περίπτωση που η Γαλατά ρίξει το συγκεκριμένο ποσό στο τραπέζι, ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρησή του.

Γκόικο Τσίμιροτ: Το όνομα του 24χρονου Βόσνιου μέσου βρέθηκε στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου στη λίστα των παικτών που έβλεπαν την πόρτα της εξόδου, καθώς είχε καταγραφεί "κινητικότητα" από το περιβάλλον του προκειμένου να μετακομίσει στη Γερμανία. Σχεδόν 1,5 μήνα μετά από τα σενάρια για το ενδιαφέρον των Βέρντερ και Άιντραχτ, φαίνεται πως η τελευταία αρχίζει να επανεξετάσει το ενδεχόμενο να χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ.

Ομάρ Ελ Καντουρί: Ο 26χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ τα του συμβολαίου του και περιμένει το αίσιο τέλος των συζητήσεων ανάμεσα στην Έμπολι και τον Δικέφαλο. Οι δυο πλευρές δείχνουν διατεθειμένες να "δουλέψουν" προς την επίτευξη συμφωνίας για την μεταγραφή του Ελ Καντουρί, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται σήμερα.

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο τραυματισμός του κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας σήμανε συναγερμό, που όλα δείχνουν ήταν "'άκυρος" καθώς φαίνεται πως ήταν επιπόλαιος και δεν θα τον κρατήσει εκτός δράσης για πάνω από μια εβδομάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως στις πρώτες τους αναφορές οι Γερμανοί στάθηκαν την διάθεση της Βόλφσμπουργκ να τον παραχωρήσει (καταγράφοντας ως πλέον πιθανό προορισμό του τον ΠΑΟΚ) με τους ασπρόμαυρους να παίζουν με το χρόνο στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Στέφανος Αθανασιάδης: Η Κόνιασπορ είναι έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον 28χρονο επιθετικό, και στον Δικέφαλο θα ανοίξουν την πόρτα και θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων με τους Τούρκους, καθώς από μια είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Κλάους, και από την άλλη ο Έλληνας επιθετικός σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα στην οποία βρίσκεται εδώ και 19 χρόνια. Εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται σύντομα, καθώς η Τουρκική ομάδα θέλει να κλείσει το κενό που έχει δημιουργηθεί στην επιθετική της γραμμή

Διαβάστε ακόμη...