Το παράπονο του κόσμου και... η εύστοχη επιλογή της ΠΑΕ

Από metrosport.gr: Ο κόσμος του Δικεφάλου είναι απαιτητικός και δεν αντέχει να μην βλέπει την ομάδα του δια ζώσης- Για αυτό και έγιναν μερικά παράπονα για τα φιλικά
Πηγή: metrosport.gr
Το παράπονο του κόσμου και... η εύστοχη επιλογή της ΠΑΕ

Πολλοί ήταν αυτοί που παραπονέθηκαν για το ότι τόσο το χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία όσο και εκείνο με τον ΠΑΣ έγιναν κεκλεισμένων των θυρών και δεν είχαν την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα με δεδομένο ότι με εξαίρεση τους αγώνες στην Ευρώπη θα την ξαναδούν καλό... Δεκέμβρη.

Μπορεί το παράπονο να είναι δικαιολογημένο αλλά από την άλλη και η επιλογή της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι πέρα για πέρα εύστοχη για έναν απλό λόγο: σε περίοδο προετοιμασίας είμαστε και οι παίκτες θα πρέπει να συνηθίσουν να παίζουν στα... τσιμέντα καθώς για επτά αγώνες η Τούμπα θα είναι κλειστή.

Ο ΠΑΟΚ στις δυο πρώτες εντός έδρας αγωνιστικές θα παίξει με Κέρκυρα και Παναιτωλικό που δεν θα νιώσουν την πίεση του κόσμου και έτσι η ομάδα του Στανόγεβιτς επέλεξε να δώσει τα δυο φιλικά αυτά σε συνθήκες που θα βιώσει στα επίσημα παιχνίδια, δηλαδή άδεια Τούμπα και κλειστές άμυνες του αντιπάλου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...