«Επιστημονική φαντασία να ανατραπεί ο Γραμμένος»

Από thessports.gr: Την βεβαιότητα του ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών , Δήμος Κουπτσίδης χαρακτηρίζοντας «σενάριο επιστημονικής φαντασίας» την ανατροπή της διαφοράς.
Πηγή: thessports.gr
«Επιστημονική φαντασία να ανατραπεί ο Γραμμένος»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τις υποδείξεις των Ενώσεων και το αν μπορεί να ανατραπεί το προβάδισμα Γραμμένου: «Οι υποδείξεις είναι μια σαφής, ρητή και κατηγορηματική δέσμευση των Ενώσεων και των εκλεκτόρων. Είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, θεωρείται δεδομένο και η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Το να ανατραπεί το προβάδισμα Γραμμένου είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όταν κάποιος λέει δημόσια ότι υποστηρίζει έναν υποψήφιο και το κάνει εγγράφως στην ομοσπονδία και προτείνει κάποιον υποψήφιο τότε στηρίζει αυτόν. Τα υπόλοιπα είναι ευσεβείς πόθοι, σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Κακώς υπάρχει μια τέτοια παραφιλολογική συζήτηση, φυσικά καλά κάνει ο άλλος υποψήφιος και αφήνει να εννοηθεί ότι θα το παλέψει».

Για την υποψηφιότητα Καλαντζή: «Προφανώς για να καταγραφεί κάποια άλλη δυναμική. Δημοκρατία έχουμε και απλά θα καταγραφεί. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ενώσεων πιστεύει στην αλλαγή και ότι μπορεί αυτή να την κάνει ο Βαγγέλης Γραμμένος».

Για τον Γραμμένο και αν έχει τα στοιχεία για να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Σαφέστατα γιατί αλλιώς δεν θα είχε τέτοια αποδοχή και μεγάλη στήριξη από τις Ενώσεις αν και κάποιες Ενώσεις ήταν στο παρελθόν απέναντί του. Αυτό σημαίνει ότι κάτι αλλάζει, έχει πείσει για κάποια πράγματα και έχουν πειστεί οι περισσότεροι ότι χρειαζόμαστε αυτήν την αλλαγή».

Για την εποπτεία: «Είναι ένα μεταβατικό στάδιο το οποίο επιβλήθηκε από την FIFA γιατί υπάρχουν αυτά τα προβλήματα στην ΕΠΟ. Όταν η νέα ΕΠΟ με τον τρόπο της και με τη διαφανή τρόπο λειτουργίας πείσει ότι δεν έχει να φοβηθεί κανένας τίποτα, σαφέστατα αυτά θα αρθούν και θα αποσυρθεί η εποπτεία, έτσι θα υπάρξει η πλήρης και ομαλή λειτουργία της ομοσπονδίας. Μένει να πείσει την επόμενη μέρα η νέα διοίκηση ότι κάτι αλλάζει».

Για τη στήριξη Αλαφούζου-Μαρινάκη στον Καλαντζή: «Είναι σαφές ότι κάποιοι συμπαθούν κάποιους. Η κάθε Ενωση εκφράζει τα δικά της πιστεύω και τον εαυτό της. Και ο Βαγγέλης Γραμμένος και τα μέλη της διοίκησης που θα προκύψει θα εκφράσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σύνολο. Είναι σαφές ότι θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, τα καμπανάκια χτύπησαν και το επόμενο βήμα είναι το grexit».

Για το τι μπορεί να αλλάξει άμεσα από τη νέα διοίκηση: «Πρέπει να υπάρξουν καθαροί όροι στο παιχνίδι. Πρέπει να σταματήσει αυτή η γκρίζα ατμόσφαιρα ότι όλα είναι στημένα και προμελετημένα. Φυσικά και θα υπάρξουν ανθρώπινα λάθη, και στη διαιτησία γιατί εκεί είναι ένας κρίσιμος παράγοντας αλλά από εκεί και πέρα πρέπει η νέα διοίκηση με ίσους όρους προς όλους. Πρέπει να ξαναφέρουμε τον Ελληνα φίλαθλο στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...